Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
CENTRAL se sam odemkne, NEMAM GARAZ;+((
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci,
mam tedka velikej problem,
mam e32 (89), je tam central na klic,
ma dve polohy zamikani, ta druha, dojezdy oken, stale sem zamikal na obe dve, fse slo tak jak ma, ale vcera ejhle,
u kramu sem nemohl jiz od ridice odemknout, musel sem odemikat ze strany spolujezdce..
abych to shrnul, u ridice lze pouze zamikat, a to pouze na polohu 1, u spolujezdce jde odemikat i zamikat, ale taktez na polohu 1..
problem je v tom, za se auto za nejakej kratsi cas samo celi odemkne, nevim co s tim, toze nemam garaz a auto mi stoji pred barakem na velikym parkovisti;+((
jinak, baterka se jevi zanovne, auto startuje bez problemu, sice ne hned jak otocim, tak vterinu to trva, ale myslim, ze to je normalka, kzdp na budicich se mi pred startem ukazou ikony, ktery vsechny po zazehu zhasnou.
nemate nekdo obdobny zkusenosti?
popr radu co s tim,
momentalne mi hraje proti to, ze je weekend a pocitam, ze maj vsude zavreno;+((
kzdp predem dekuji za reakce,
jedu sehnat nejaky servis..
mam tedka velikej problem,
mam e32 (89), je tam central na klic,
ma dve polohy zamikani, ta druha, dojezdy oken, stale sem zamikal na obe dve, fse slo tak jak ma, ale vcera ejhle,
u kramu sem nemohl jiz od ridice odemknout, musel sem odemikat ze strany spolujezdce..
abych to shrnul, u ridice lze pouze zamikat, a to pouze na polohu 1, u spolujezdce jde odemikat i zamikat, ale taktez na polohu 1..
problem je v tom, za se auto za nejakej kratsi cas samo celi odemkne, nevim co s tim, toze nemam garaz a auto mi stoji pred barakem na velikym parkovisti;+((
jinak, baterka se jevi zanovne, auto startuje bez problemu, sice ne hned jak otocim, tak vterinu to trva, ale myslim, ze to je normalka, kzdp na budicich se mi pred startem ukazou ikony, ktery vsechny po zazehu zhasnou.
nemate nekdo obdobny zkusenosti?
popr radu co s tim,
momentalne mi hraje proti to, ze je weekend a pocitam, ze maj vsude zavreno;+((
kzdp predem dekuji za reakce,
jedu sehnat nejaky servis..
nevím jestli to pomuže. ale řešil jsem podobný problém, auto šlo od řidiče jen na první polohu. a když jsem zamkl, tak za par vteřin samo odemklo. ale napodruhe už zustalo zamčene. řešení jsem oběvil záhy. ... to že auto znovu odemklo způsobil centrál v kufru. ten motorek. stalo se to nejčastěji když sem měl auto zamčene a odemykal kufrem. to pak ten motorek vzadu už centralně znovu nezamykal. nebo když ten motorek byl zadrhlý. stačilo sundat v kufru tapec... a zahýbast s táhlem motorku tak, aby zamkl a odemkl auto. pak kufr zavřít a normalně od řidiče zamykat auto (od te doby tto neděla. a když to udělá tak jen kličem odemknu zamknu kufr a hned to dá pokoj. ).. na dlouho
tak to zkus snad to pomuže. tam to podle mě znova odmyka protože to je trotl a nedostane regulerni odezvu od motorku vzadu, že je v jine poloze než zbyle motorky na autě

-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi na e34 dělalo vymačkany "čidlo" otevřených dveří. Je tam takovej malej zobák, kterej je při zavřených dveřích zamáčklej. Když se opotřebuje, tak si auto myslí, že jsou dveře otevřeny a u mě se to projevovalo tak, že buď nešlo zamknout nebo se samo náhodně odemklo a začalo houkat
Jako nouzovy řešení stačí mezi zámek ve dveřích a ten protikus, do kterýho zámek zacvakává vložiz třeba kousek přeloženýho papíru. Kdyžtak to vyzkoušej, třeba to bude ono. 

-
- Kontaktovat uživatele:
mnohokrat Vam dekuji za rady,
v nedeli jsem objizdel mistni dilny, ale nanestesti nikde nikdo, po tel i znacna neprijemnost az na jednoho mladika, ktery mi poradil odpojit pojistku centralu, ze pak pujde vuz zamknout normalne klicem, ale:
pri vytazeni pojistek, vzhledem k mi neznalosti nemciny, tusim ze c. 31,32 a 47, central stale fungoval;+((
pak se problem rozsiril tak, ze zamikani klicem, centralne, fungovalo, musim podotknout, ze poloha 2 jiz nesla, ale..
u ridice se ten kolik zamku dveri proste ani nasilim nechtel hnout dolu, celi vuz byl zamcen, az na ridice, mel tendenci se zacvaknout, ale bohuzel neco tomu branilo..
zkratka, vuz jsem nechal na parkovisti mezi ostatnimi auty, a druhy den z rana jsem ihned zajel do servisu, tak verim, ze problem vyresi.
jeste jednou mnohokrat za rady, napriste budu vedet jiz vice;+)
preji hezky den
v nedeli jsem objizdel mistni dilny, ale nanestesti nikde nikdo, po tel i znacna neprijemnost az na jednoho mladika, ktery mi poradil odpojit pojistku centralu, ze pak pujde vuz zamknout normalne klicem, ale:
pri vytazeni pojistek, vzhledem k mi neznalosti nemciny, tusim ze c. 31,32 a 47, central stale fungoval;+((
pak se problem rozsiril tak, ze zamikani klicem, centralne, fungovalo, musim podotknout, ze poloha 2 jiz nesla, ale..
u ridice se ten kolik zamku dveri proste ani nasilim nechtel hnout dolu, celi vuz byl zamcen, az na ridice, mel tendenci se zacvaknout, ale bohuzel neco tomu branilo..
zkratka, vuz jsem nechal na parkovisti mezi ostatnimi auty, a druhy den z rana jsem ihned zajel do servisu, tak verim, ze problem vyresi.
jeste jednou mnohokrat za rady, napriste budu vedet jiz vice;+)
preji hezky den