Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jak se dostat k zesilovaci

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hrnek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Hrnek »

Zdravim, chlapci. Nevite nekdo, jak bez pouziti velkeho kladiva a hrube sily vymontovat mechaniku na NaviCD, popr. i zasobnik na CD. Potrebuji se dostat k tomu schovanemu zesilovaci a nechci 7mu nejak ranit. Predem diky za odpovedi :-)
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

Hrnek píše:Zdravim, chlapci. Nevite nekdo, jak bez pouziti velkeho kladiva a hrube sily vymontovat mechaniku na NaviCD, popr. i zasobnik na CD. Potrebuji se dostat k tomu schovanemu zesilovaci a nechci 7mu nejak ranit. Predem diky za odpovedi :-)
odděláš tapec a normalně to odšroubuješ.
Hrnek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Hrnek »

No, prave, kdyby to slo, neptal bych se. Ten tapec se neda oddelat kvuli te mechanice :-(
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mkalous »

Hrnek píše:No, prave, kdyby to slo, neptal bych se. Ten tapec se neda oddelat kvuli te mechanice :-(
já jsem nejdřív vyndal cd jednotku od navigace....jako klasicke autoradio v jinych autech...stracíš do tech 4direk kus drátu a pak tu jednotku vytáhneš. Posléze vyndáš měnič na CD, pak sundáš tapecák (mě držel na dvou plastovejch "šroubech"), pak odšroubuješ jednotku telefonu, jednotku televize včetně držáku a měl bys bejt u zesilovače. já ho teda mám až úplně u kastle, takže opravdu všechno vyndat :-(
Odpovědět