Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e32 735 ,problem s vetrakem topeni

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
tjj

#1 Příspěvek od tjj »

prestal mi fungovat vetrak topeni tak sem ho vyndal opravili sme ho,novi uhliky ,vycisteni atd... zacal zase pekne foukat ,ale kdyz sem ho dal zpatky tak do auta to fouka tak na 30% a nevim co stim :( ,ani se tam nic nerozebiralo takze nevim ze bych neco znicil,nevim jestli tam je nejaka klapka na foukani do auta ,ze by byla treba zasekla nebo tak neco ,nevi nekdo co stim? docela me to ted v ty zime stve :(
bas2

#2 Příspěvek od bas2 »

a co kabinovy filter?
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Snejk »

no spíš nějaký problem se servama, prostě klapky které otevírají vzduch se neootevřou naplno. a škrtí ten vzduch. mam podobný problém, a palubní desku opravdu sundavat nehodlám. jednoduššéí varianta je ten filtr :) ale většinou jsou špatné ty klapky.
bas2

#4 Příspěvek od bas2 »

klapky by se mneli dat zjistit diagnostikou, daji se napr. resetnout, ale nevim ci by to vyresilo tenhle problem...nemam stym osobni skusenost.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Snejk »

mno u e32 ne. pokud vim já.
tjj

#6 Příspěvek od tjj »

kabinovi filtr? co to je ?:) ... a kde to najdu?

bas2 píše:a co kabinovy filter?
Fugo

#7 Příspěvek od Fugo »

mikrofiltr (problém je že nemáš v podpisu co máš za auto a hlavně rok výroby) může být ale taky nemusí je to dle rv. je ve středovém tunelu u nohou spolujezdce, tam se to musí rozdeklovat, prohledej Johans web a tam budou i fotky, nebo teď v týdnu jsem tu zakládal topic ve kterém byli linky právě na takovéhle věci. Moderátor by to mohl připíchnot nahoru aby to každej v sekci viděl, a ne jen (kolikrát) nesmyslně přesouvat témata do jiných rubrik.
tjj

#8 Příspěvek od tjj »

rok vyroby tam nemam ale typ tam je,je to 1991 e32 735 s klimou

Fugo píše:mikrofiltr (problém je že nemáš v podpisu co máš za auto a hlavně rok výroby) může být ale taky nemusí je to dle rv. je ve středovém tunelu u nohou spolujezdce, tam se to musí rozdeklovat, prohledej Johans web a tam budou i fotky, nebo teď v týdnu jsem tu zakládal topic ve kterém byli linky právě na takovéhle věci. Moderátor by to mohl připíchnot nahoru aby to každej v sekci viděl, a ne jen (kolikrát) nesmyslně přesouvat témata do jiných rubrik.
MK
Klubové ID: 205

#9 Příspěvek od MK »

tds

#10 Příspěvek od tds »

tjj píše:prestal mi fungovat vetrak topeni tak sem ho vyndal opravili sme ho,novi uhliky ,vycisteni atd... zacal zase pekne foukat ,ale kdyz sem ho dal zpatky tak do auta to fouka tak na 30% a nevim co stim :( ,ani se tam nic nerozebiralo takze nevim ze bych neco znicil,nevim jestli tam je nejaka klapka na foukani do auta ,ze by byla treba zasekla nebo tak neco ,nevi nekdo co stim? docela me to ted v ty zime stve :(
co jsi tam dal za uhlíky? měnil jsem (zkoušel) jsem je taky měnit ale motor jaksi pořád nedosahoval otáček jaké měl se starýma (asi nějaká jiná směs uhlíku)tak jsem nakonec sehnal jinej motor a paráda.
tjj

#11 Příspěvek od tjj »

no dali jsme tam mekci ,ty stary byly strasne tvrdy a hlavne to uz nekdo prede mnou menil :) ,jako kdyz sme to zapojili venku tak se to tocilo dobre a foukalo to jako svine,ale jaky to ma mit origo tocky to nevim,jeste zkusim kouknout jestli tam mam ten kabinovej filtr ,treba je zasvinenej

tds píše:
tjj píše:prestal mi fungovat vetrak topeni tak sem ho vyndal opravili sme ho,novi uhliky ,vycisteni atd... zacal zase pekne foukat ,ale kdyz sem ho dal zpatky tak do auta to fouka tak na 30% a nevim co stim :( ,ani se tam nic nerozebiralo takze nevim ze bych neco znicil,nevim jestli tam je nejaka klapka na foukani do auta ,ze by byla treba zasekla nebo tak neco ,nevi nekdo co stim? docela me to ted v ty zime stve :(
co jsi tam dal za uhlíky? měnil jsem (zkoušel) jsem je taky měnit ale motor jaksi pořád nedosahoval otáček jaké měl se starýma (asi nějaká jiná směs uhlíku)tak jsem nakonec sehnal jinej motor a paráda.
tjj

#12 Příspěvek od tjj »

tds

#13 Příspěvek od tds »

no jo jenže kdyby to bylo filtrem tak ti to foukalo slabě i předtím.a já z toho chápu že ti yačlo až po výměně uhlíků
tjj

#14 Příspěvek od tjj »

to jo to mas pravdu ale uhliky nebylo vsechno ,taky se tam cistil rotor atd ... a kdyz sme to zkouseli venku tak to foukalo jak blazen ale nevim jak to ma foukat origo:( treba to je porad malo,a za druhy sem si vsimnul ze jak je ten vetrakovej chladic co presto jde vzduch tak ze na tom je asi jeden centak bordelu a prachu a ja sem to cely vyfoukal tak nevim jestli sem nahodou nezaspinil ten kabinovej filtr ,ale stejne to asi bude chtit koupit novej ten vetrak no :(

tds píše:no jo jenže kdyby to bylo filtrem tak ti to foukalo slabě i předtím.a já z toho chápu že ti yačlo až po výměně uhlíků
tjj

#15 Příspěvek od tjj »

tak sem to cely rozebral a kabinovej filtr tam vubec nemam :)) ale jak sem koukal na vetrak zezdola tak sem zjistil ze se asi toci obracene ,tak sem zmenil polaritu a uz to chodi normalne ,ale s polaritou sme nic nedelali a obracene to dat nejde tak nevim co sme stim udelali ze se to tocilo na druhou stranu ,kazdopadne to ted fouka jak blazen takze sem spokojenej a neresim to

tds píše:no jo jenže kdyby to bylo filtrem tak ti to foukalo slabě i předtím.a já z toho chápu že ti yačlo až po výměně uhlíků
Odpovědět