Ahoj te vlastňim BMW 740ia (95)mám problém prevodovkou keď naštartujem tak naskoči nudzový režim ale keď dam kluč do polohi 2 potom vypnem počkam 10sek. a potom naštartujem tak už ide pohode.na diagnostike bmw povedali ze mechanická chiba nie počitač.
juro píše:Ahoj te vlastňim BMW 740ia (95)mám problém prevodovkou keď naštartujem tak naskoči nudzový režim ale keď dam kluč do polohi 2 potom vypnem počkam 10sek. a potom naštartujem tak už ide pohode.na diagnostike bmw povedali ze mechanická chiba nie počitač.
Nouzovy rezim muze naskocit i kdyz mas slabsi baterku... vyzkousel bych prvne tuhle moznost..
Nie to baterka na diagnostike bmw tam písu že softvér treba nahradiť z druhým a niake magneticke ventily.Servise mi povedali že treba pozrieť kvalitu oleja ked bude dobry tak daju dole vaňu vymenia tie ventili napalia nový softvér.a ked olej bude zlí tak nemožu vypustit a naliať nový lebo ten olej je moc agresivny a roztrhal by niaké membrány druhú prevodovku alebo repas od 40-60000.sk.
Jak se zbavit nouzoveho rezimu,
v BMW na diag nic nenasli.
Prevodovka ma stale trojku a zbytek asi nemusim psat.
Poradte prosim
Prevodovka byla na GO v BMW. Hodne tam toho vymenili a taky to hodne stalo. No bohuzel nevi mi pomoc s timhle. Model e38 750iL