Zdar pánové.Chci se zeptat,jestli nevíte o nějakém dobrém vrakáči na E38 v okolí Boleslavi?Nebo nemá někdo z vás tuhle káru už jen na ND?Jde mi konkrétně o 728i rv 95-96.Scháním veškeré hadice k chlazení a ještě nějaké drobnosti.Dík
skoušel jsem to nejdřív v sekci koupě,ale absolutně žádna odpověď.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chlapi pomozte mi
No to jó,ale mě dovezli auto v noci,parkuji před panelákem a zrovna v pondělí,když mám ranní budou strojově čistit ulici.A nerad bych ho po práci někde hledal.Jezdit bez vody je myslím hodně riskantní,i když je to možná jen nějakých 300 metrů,Ale není ani kapka.Žádna objednávka nebyla možná z pátku do dnes,takže jsem potřeboval jenom momentální provizorní řešení.
No jo....tak ked nechceš riskovat, tak nech te nekdo jen potáhne tych 300m...
A k tym hadicím...., jen nové a origo...., bo druhovýroba je nekedy ohodne drahší než originál díly....
Ja sem se tak ted sekel o 2.000sk a to šlo len o 2x silentblok na motor a 2x nové tesnení na olej. vanu...
Teraz sem kupoval nový držák na motor za 1.480,-Sk co je goood cena oproti druhovýrobe za 3.500sk...
A k tym hadicím...., jen nové a origo...., bo druhovýroba je nekedy ohodne drahší než originál díly....
Ja sem se tak ted sekel o 2.000sk a to šlo len o 2x silentblok na motor a 2x nové tesnení na olej. vanu...
Teraz sem kupoval nový držák na motor za 1.480,-Sk co je goood cena oproti druhovýrobe za 3.500sk...

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Bydlíš-li v MB nebo nedaleko, zajeď do Prahy do AuTecu, mohli by mít hadice skladem.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition