Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kontrola otevrení dveri

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
guyver52

#1 Příspěvek od guyver52 »

Zdravim,

mam problem, pri jizde mi problikava osvetleni interieru a obcas mi to zahlasi otevrene dvere. v posledni dobe stale casteji, porat to bimba a bimba, jako bych neustale zaviral a otviral dvere. Pri podrobnejsim studiu jsem prisel na to, ze se to deje tim casteji, cim rychleji jedu, nehlede na otresy, nebo na opreni o dvere. Mam dojem, ze kdyz za jizdy otevru dvere a poradne s nimi prastim, tak to treba na nejakou dobu prestane, nebo se frekvence snizi. Nemel nekdo podobny problem? Nemam ted schematka, takze nemuzu jit po kabelech. bude to zase nejaka kravina, jako vzdycky :)

Diiiik
Fugo

#2 Příspěvek od Fugo »

na 7er se používali dva druhy spínačů na "dveře" starší si už nepamatuju ale od cca 91 je uvnitř západky na sloupku mikrospínač a ten zlobí jak popisuješ, taky jsem to řešil když jsem ji koupil, vyměnil jsem západku a je klid, až ji budeš měnit ,povol šrouby, jeden vyndej, západku pootoč a šroub dej zpět do závitu, potom sundej druhej a západku, jak je sundáš oba tak ti spadne ten plech se závitama do sloupku.
guyver52

#3 Příspěvek od guyver52 »

Fugo píše:na 7er se používali dva druhy spínačů na "dveře" starší si už nepamatuju ale od cca 91 je uvnitř západky na sloupku mikrospínač a ten zlobí jak popisuješ, taky jsem to řešil když jsem ji koupil, vyměnil jsem západku a je klid, až ji budeš měnit ,povol šrouby, jeden vyndej, západku pootoč a šroub dej zpět do závitu, potom sundej druhej a západku, jak je sundáš oba tak ti spadne ten plech se závitama do sloupku.
ok, dik moc, skusim to, mam rv 90 6mes a mam uz ty zapadky. mrknu na to, dik za radu
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od hoboj »

pomuže i otočit tím válečkem na té západce- jde to prstama
Odpovědět