Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

AV in

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
immortal

#1 Příspěvek od immortal »

Nevie mi niekto poradit , ako by som overil funkcnost AV vstupu ? Chcel by som pripojit MP3 prehravac. Diky
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hitman »

pripoj to tam a pust telku a kanal AV, bud to pujde nebo ne...mas av in a out taky vzadu ?
immortal

#3 Příspěvek od immortal »

Myslel som prave ten zadny AV in. Neviem kde su ostatne. Ale vyskusam. Diky.
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Hitman »

immortal píše:Myslel som prave ten zadny AV in. Neviem kde su ostatne. Ale vyskusam. Diky.

mas tam toto ? Obrázek
immortal

#5 Příspěvek od immortal »

Tan zadny panel mam taky isty. Uz som to vyskusal a vsetko funguje, akurat keby sa dala vypnut obrazovka lebo k hudbe ju nepotrebujem. Ale este chcem vyskusat adapter na MP3 CD-menic , keby to fungovalo to by bolo super a netreba mi maly prehravac.
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Hitman »

immortal píše:Tan zadny panel mam taky isty. Uz som to vyskusal a vsetko funguje, akurat keby sa dala vypnut obrazovka lebo k hudbe ju nepotrebujem. Ale este chcem vyskusat adapter na MP3 CD-menic , keby to fungovalo to by bolo super a netreba mi maly prehravac.

vypnout obrazovku na av ? tak to asi nepujde, ale nekde na netu je navod ja si misto AM radia pripojit mp3 a ani to nebylo slozite ;)
Odpovědět