Resim takovou drobnost - svetla na E65 jsou plastova a jsou trochu poskrabana (spis takove tecky) od kaminku. Nezkousel to nekdo necim rozlestit. Zkusil bych to silichromem, ale trochu se bojim
No jednoduše vezmu papír hrubost 2000 vybrousím to a pav vezmu leštěnky 3M orku což je leštička malá vzduchová s vysokýmy otáčkami a vyleštím je a jsou jako nové
Ja mam za to,ze jsou skleneny,mam tam origo lampy,je to r.v.10/1997 mam je omlaceny od kaminku a prijde mi ze je to sklo,i jsem do nich tukal a plast je mekej,tak nevim.A kdyby to bylo sklo,ma nekdo zkusenosti s lestenim?????
medvidek píše:Ja mam za to,ze jsou skleneny,mam tam origo lampy,je to r.v.10/1997 mam je omlaceny od kaminku a prijde mi ze je to sklo,i jsem do nich tukal a plast je mekej,tak nevim.A kdyby to bylo sklo,ma nekdo zkusenosti s lestenim?????
Tak ja mel sklo, dostal jsem jednu rozbitou lampu,to sklo bylo ustipli tak jsem ho sundal a prastil do nej a JE SKLENENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mraky strepu a jeden zarazenej v ruce
medvidek píše:Tak ja mel sklo, dostal jsem jednu rozbitou lampu,to sklo bylo ustipli tak jsem ho sundal a prastil do nej a JE SKLENENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mraky strepu a jeden zarazenej v ruce