zdravím mám problém. u E38 - r.v. 97 mi v CD měniči (je umístěn v zavazadlovém prostoru) nehraje žádné CD z možných 6, které mohu do něj vložit.. Měnič je po jejich vložení sice načte do palubního PC, ale při výběru jednotl. CD na obrazovce se mi nerozehraje ani jedno.. a to i přesto, že jsem tam dal nějaký CD origo z obchodu jak jsou v klasickým CDA formátu.. jo a pálený CD rovněž v CDA formátu mi to pro změnu nenačte ani do palubního PC.. Můžete někdo poradit, jak tento problém mohu pokud možno svépomocí odstranit? Budu velmi rád za každou odpověď..! Moc díky všem!!!
Giorgio píše:zdravím mám problém. u E38 - r.v. 97 mi v CD měniči (je umístěn v zavazadlovém prostoru) nehraje žádné CD z možných 6, které mohu do něj vložit.. Měnič je po jejich vložení sice načte do palubního PC, ale při výběru jednotl. CD na obrazovce se mi nerozehraje ani jedno.. a to i přesto, že jsem tam dal nějaký CD origo z obchodu jak jsou v klasickým CDA formátu.. jo a pálený CD rovněž v CDA formátu mi to pro změnu nenačte ani do palubního PC.. Můžete někdo poradit, jak tento problém mohu pokud možno svépomocí odstranit? Budu velmi rád za každou odpověď..! Moc díky všem!!!
Pokud to necte ani nova lisovana CDcka, tak bych tipoval ze ma problemy cteci hlava. Uvedom si, ze je to v podstate deset let stary CD prehravac provozovany v ne zrovna friendly prostredi. Kolik CD mechanik vydrzi deset let provozu?
Opravit by to teoreticky slo tak, ze se to rozebere a vycisti, tedy pokud to neni uplne mrtve, nicmene vetsinou je problemem opravdu jenom zaneseny cteci laser.
tak to je fajn.. a z jakého roku máš "7"? protože já ji mám 10let starou a nejsem si jistý, zda mi po vyčištění CD měniče (pokud to půjde) bude brát i pálená CD?
Ja ked sem koupil moji Sedmu...tak sem mnel ten istý problém....
Nastrkal sem do CD menice cédečka, ale ani jedno nehrálo...
Ehmm...tak sem volal ex-majitelovy a on mi hned řekl že rešil ten samí problém..., ale došel na to sám..
Do toho CD meniče nejdou CD-čka normálne jako do běžných CD prehrávaču (napálenou stranou dole)...ale obrátene...
Mnooo a problém byl vyřešen....
BaDDog píše:Do toho CD meniče nejdou CD-čka normálne jako do běžných CD prehrávaču (napálenou stranou dole)...ale obrátene...
Mnooo a problém byl vyřešen....
Takhle to maji vsechny CD prehravace od firmy Pioneer, to je vubec firma, ktera vsechno dela obracene nez ostatni.
jak demontovat CD měnič (pro 6CD) z E38 ze zavazadlového prostoru? víte někdo? ten panel je jakoby spojen s panelem GPS navigace.. nevím si zatím rady jak to odtamtud dostat nepoškozené ven.. chci ho poté rozebrat a vyčistit.. předem díky za rady
Mno a co tak vymontovat ten CD menič z Kufra...pretáhnou kabely do interieru a tam ho zapojit...
Ale kde???
Jednak by sem nemusel pokaždé lést do kufra...a taky by mi furt neskákaly CDčka pri nerovnostech na silnici...., jekoliž je umísten hned nad kolesem...
K původnímu dotazu: Jsi si jistý, že tam ty CD nedáváš obráceně? Dávaj se tam totiž celkem nelogicky obráceně než by člověk čekal, v pátek jsme se nad tím taky zastavili, když jsme koupili E38 v Německu.
Jsem si jistý.. CD měnič je třeba zkrátka rozdělat a vyčistit.. Tuto variantu jsem zkoušel hned z prvopočátku.. Dal jsem tam CD-čka jak z té tak i z druhé strany a v obojím případě se stejným výsledkem.. Nenačte..
Giorgio píše:Jsem si jistý.. CD měnič je třeba zkrátka rozdělat a vyčistit.. Tuto variantu jsem zkoušel hned z prvopočátku.. Dal jsem tam CD-čka jak z té tak i z druhé strany a v obojím případě se stejným výsledkem.. Nenačte..
Tak ked nepomôže vyčistiť Laser...., tak je pravdepodobne asi na 100% v ... (všetci vieme kde...)
Ved ani by som sa nečudoval..., niekto si kúpi lepšie autoradio a po 3-rokoch LASER odíde...a ten CD-menič má istotne daleko viac ako 3-roky...