tak sem si dělal malinkej vypis přislušenství co bych chtěl a narazil jsem na origo ledničku místo skivaku ale nemužu ju vypatrat v ETK a nevím jeslti jde na E38 a cenu, vite o tom někdo něco?
bpytlik píše:rek bych ze to je prislusenstvi do nove sedmy....
dal jsem kategorii sedmičky, rozlišení podle stáří jsem nenašel navíc v ETK jsem to nenašel ani pro novou sedmu a vzhledem k tomu že se to montuje misto skivaku tak by to mohlo jít.
Mám lednici v e32 místo ski vaku, je vysoká tak na dvě láhve vína a nad ně se vlezou ještě dvě skleničky. Má dvě dvířka, ty první slouží jako stoleček s výřezy na dvě skleničky. Zajímavé je že díky té lednici je to auto čtyřmístné ale v TP je napsáno pět. No nevím jak je to pohodlné cestování opřen o lednici
k2 píše:Mám lednici v e32 místo ski vaku, je vysoká tak na dvě láhve vína a nad ně se vlezou ještě dvě skleničky. Má dvě dvířka, ty první slouží jako stoleček s výřezy na dvě skleničky. Zajímavé je že díky té lednici je to auto čtyřmístné ale v TP je napsáno pět. No nevím jak je to pohodlné cestování opřen o lednici
K2
na jakem principu to chladi? odvod tepla jako autoledničky ze supermarketu? nebo přes klimu? nebo ma svuj kompresor?
mužeš poslat fotky toho, ale to je to co zhruba shanim.
Je to normální lednice jako máš v kuchyni( kromě mrazáku ). Má kompresor který zasahuje do zavazadlového prostoru. Chladí to jako blázen, uvnitř je knoflík kterým reguluješ teplotu. Má zkušenost - šampaň stačí na stupeň dva a láhev je po 20 minutách krásně vychlazená. Na stupeň pět se již tvoří jinovatka.