Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
[b]Nový přírůstek v klubu :-)[/b]
-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
musim se zastat, kamos pred par tydny kopil 728i od Hitmana a nemuzu rict ze je to slabe auto... sedma neni zadny sportak a trech 200koniku na tech 1750kg bohate staci pro klasickou jizdu a navic se spotrebou kolem 8 az 9litru... ja mam 730i, trilitr osmival a i kdyz jsem si myslel ze to bude slaboch a jeste me sezere tak jsem velmi prekvapenej jak kroutakem, tak nadhernym chodem v8 motoru a spotrebou pod 10l i pri sviznejsi jizde...Memory píše:nechci bejt rejpal, ale sedma se slabym motorem a bez výbavy... kolik stála? rok?
pokud jste nikdy sedmu neridili tak nekritizujte!
hadrove manualni sedacky jsou v sedme trochu naskodu, preci jen jakmile si nekdo sedne do moji sedmy, prvni co ho dostane je vse ve svetle kuzi... ale jsou lidi kteri kuzi neradi a daji prednost hadrakum... je to vec vkusu
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, je to nádherný auto s motorem který dostačuje, nicméně v té záplavě 740 v kůži se trošku ztrácí. Nicméně pořád je to nádherný auto.Greg píše:musim se zastat, kamos pred par tydny kopil 728i od Hitmana a nemuzu rict ze je to slabe auto... sedma neni zadny sportak a trech 200koniku na tech 1750kg bohate staci pro klasickou jizdu a navic se spotrebou kolem 8 az 9litru... ja mam 730i, trilitr osmival a i kdyz jsem si myslel ze to bude slaboch a jeste me sezere tak jsem velmi prekvapenej jak kroutakem, tak nadhernym chodem v8 motoru a spotrebou pod 10l i pri sviznejsi jizde...Memory píše:nechci bejt rejpal, ale sedma se slabym motorem a bez výbavy... kolik stála? rok?
pokud jste nikdy sedmu neridili tak nekritizujte!
hadrove manualni sedacky jsou v sedme trochu naskodu, preci jen jakmile si nekdo sedne do moji sedmy, prvni co ho dostane je vse ve svetle kuzi... ale jsou lidi kteri kuzi neradi a daji prednost hadrakum... je to vec vkusu
-
- Klubové ID: 734
- Kontaktovat uživatele:
je to 728i, r. 12/98, do provozu 01/99, facelift model, 8x bag,BC,klima,xenony,cd měnič, PDC,ASC,140000km,nebourané,servis.kniha,všechny klíče, manuál, . Po zakoupení pouze drobný servis -svíčky,vzduch.filtr,olej, brzd.desky.Nepopírám, že motor 4,4 neposkytuje daleko větší rozkoše, nicméně na denodenní ježdění a se spotřebou lehce nad 9l, větší dálky i pod, se mi zdá tento motor naprosto dostačující. Doby, kdy jsem musel za každou cenu všechny předjet co nejrychleji jsou již za mnou. A co se týče "sociální výbavy" - to snad ani komentovat nebudu. Mám ho druhý měsíc a jsem spokojen ve všech směrech. A cena? -Taková, že jsem byl ochoten ji zaplatit 

-
- Kontaktovat uživatele:
Parádabunny píše:je to 728i, r. 12/98, do provozu 01/99, facelift model, 8x bag,BC,klima,xenony,cd měnič, 140000km,nebourané,servis.kniha,všechny klíče, manuál, koup. v čr. Po zakoupení pouze drobný servis -svíčky,vzduch.filtr,olej, brzd.desky.Nepopírám, že motor 4,4 neposkytuje daleko větší rozkoše, nicméně na denodenní ježdění a se spotřebou lehce nad 9l, větší dálky i pod, se mi zdá tento motor naprosto dostačující. Doby, kdy jsem musel za každou cenu všechny předjet co nejrychleji jsou již za mnou. A co se týče "sociální výbavy" - to snad ani komentovat nebudu. Mám ho druhý měsíc a jsem spokojen ve všech směrech. A cena? -Taková, že jsem byl ochoten ji zaplatit

-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
jinak berte v potaz to ze sedma v social edition je porad 10x vic jak trojka ve full edition
a jak rikam rikam hadrovy sedacky jsou vec vkusu a nekdo kuzi zasdne odmita (ze se lepi a pod), za to bych urcite nekritizoval...
a jak uz jsem psal nahora, je to pekna kara... jeste nejaky fajn kola
a co se tyka popisu + vybavy tak to zni moc pekne...
preji hodne ujetych kilometru a snad se nekdy potkame na nejakym srazu...

a jak uz jsem psal nahora, je to pekna kara... jeste nejaky fajn kola

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
do sedmičky v základu bych nešel, ale někdo výbavu prostě oželí na úkor ceny.....................Greg píše:jinak berte v potaz to ze sedma v social edition je porad 10x vic jak trojka ve full editiona jak rikam rikam hadrovy sedacky jsou vec vkusu a nekdo kuzi zasdne odmita (ze se lepi a pod), za to bych urcite nekritizoval...
a jak uz jsem psal nahora, je to pekna kara... jeste nejaky fajn kolaa co se tyka popisu + vybavy tak to zni moc pekne...
sedma v soc. ed. není ani náhadou jako trojka ve full a už vůbec ne 10x, stačí se podívat na mojí trojku a ta sedma se jí výbavou ani nepřibližuje

jinak e38 je prostě nádherná sedma a po Faceliftu na hezkých kolech je zkrátka parádní auto.
Přeju hodně spokojených km