Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
KOUPIM 7 ER,
-
- Klubové ID: 1934
giovanny píše:ahojte ,, scháním 7dmičku kolem rv 99-2001 jen benzin a 4.ltr. nemá někdo povědomí o nečem hodně pěkném? nejlépe IL,, ve FULL,, INFO A FOTO na autotip@seznam.cz
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
pokud se zabejvas prodejem aut, tak asi vis ze kdyz chces kvalitni nemecke auto tak musis do nemeckagiovanny píše:ahojte ,, scháním 7dmičku kolem rv 99-2001 jen benzin a 4.ltr. nemá někdo povědomí o nečem hodně pěkném? nejlépe IL,, ve FULL,, INFO A FOTO na autotip@seznam.cz

-
- Klubové ID: 1934
hm,, něco natom je, nebo spíš hodně , zase né všechny auta jsou zde špatné,, kdo ho má v šolichu tak ho jen tak neprodává,a když jo tak je hned pryč, nebo je předražené.já si koupil 7mu v itálii, mám záruku na rok, servisku, a vim co mám.moc jsem neušetřil ale stojí to zaty peníze. do autosalonu zamnou přišel přímo majitel, a u auta jsme byli asi hodinu a půl, bylo vidět že má auto rad,ukazoval mi svoji novou 730d ,abych pravdu řek,,mě osobně se víc líbí e38,,PS" no ještě se mi někdy zdá že v česku jsou už některé auta levnější než v západní evropě,,Hitman píše:pokud se zabejvas prodejem aut, tak asi vis ze kdyz chces kvalitni nemecke auto tak musis do nemeckagiovanny píše:ahojte ,, scháním 7dmičku kolem rv 99-2001 jen benzin a 4.ltr. nemá někdo povědomí o nečem hodně pěkném? nejlépe IL,, ve FULL,, INFO A FOTO na autotip@seznam.cz