Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Problém!!

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
STYDLY
Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
Klubové ID: 1644

#1 Příspěvek od STYDLY »

Mám e32 735i, na lpg. Poslední dobou se mi stává že asi tak po 10minutách od startu auta, mi začne vynechávat a střílet do sání! Ale pak to stačí chcípnout počkat tak 20min a je to ok! Dneska jsem přijel k Lpg pumpě, natankoval, nastartoval a šlehlo mi to do sání, popojel jsem šlápl na plyn a znova šlehl až vylítaly hadičky ze sáni a chcípl. Pak jsem ho nemohl nahodit, tak jsem po měsíci zkoušel startovat na benzín, ale taky nic. Asi tak 10min!:( Po té jsem počkal asi půl hodky a chytlo mi to na plyn. Slítostí jsem zjistil že mi to už nejede na benzín a ztratilo to tach na plyn. Jede, ale žádná akcelerace a jde tak do 4.7tis na dvojku, víc ani tuk! Nevím co stím je, jestli špatný spalování či co?? Můžete mi někdo poradit?? Co mám první skouknout? Tak 2 měsíce zpátky jsem dělal ventily, vše jsem 2krát měřil a utahoval, mohl by se nějakej povolit, mohlo by to byt tím?? Ještě k tomu benzínu, mám špatný trisky a docela to na něj vynechávalo. :? :?:
STYDLY
Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332

#2 Příspěvek od STYDLY »

Tak to vypadá že mám ten motor uplně v háji,taky aby ne, když má najeto přes půl mega a já to zrovna posledních 100táců vůbec nešetřil!:( Vydražil jsem na ebay dvě auta s kterých bych chtěl použít motor, jen nevím pro které se mám rozhodnout! Jedno je vestejné metalíze co mám, což by nebylo špatné, nebo? bych pár karos. dílů potřeboval vyměnit též,ale je to jen 3litr. A druhé je 3.5 litr v lepší výbavě ale v jíné barvě.
Je problém když tam namontuju 3litr?(na technickej a tak)

koukněte a poraďte prosím!!

3l za asi 6,5tis. Kč:))
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0008318694

3,5l za cca 5,5tis. Kč:))
http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :BCA:CA:11
STYDLY

#3 Příspěvek od STYDLY »

Ps: je to problém když to jsou to abo automaty a já bych chtěl dát k tomu motoru manuální převodovku co mám! Pasuje to, není tam žádnej problém? A asi předělávat auto co je v manuálu na automat nemá cenu,ne? To by se toho muselo asi hodně vyměnit, že?
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

na motor který měl automat lze dát manuál, akortá musíě přehodit setrvák za variátor. Zkoušel si diagnostiku, jeslit nemáš v háji nějakou elektroniku? Třeba je to nějaká trifka.
STYDLY

#5 Příspěvek od STYDLY »

A je to těžké přehodit? Dá se to zvládnout doma?:) Bohužel jsem to na diagnostice neměl, nebo? jsem stím v anglii a tady se mi to nikde nechávat nechce, nebo? to tu není zrovinka nejlevnější!
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#6 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

STYDLY píše:A je to těžké přehodit? Dá se to zvládnout doma?:) Bohužel jsem to na diagnostice neměl, nebo? jsem stím v anglii a tady se mi to nikde nechávat nechce, nebo? to tu není zrovinka nejlevnější!

To sice možnán nejlevnější není, ale mohlo by to být levnejší, než kupovat celý auto a pak to nějak montovat. Je ale možné i to, že diagnostika tu závadu neodhalí. Přehodit to není problém, ale musíš mít k tomu pořádný nářarí, hlavně kvalitní torxy, kvůli těm čroubům na setrváku. Ale to poznáš, až to rozebereš.
Odpovědět