Zdravím, tak jsem se nedávno pustil do rekonstrukce týhle kočičky. Průběžně to dokumentuju, tak mě napadlo udělat malej fotoseriál.
Rekonstrukce zahrnuje kompletní go motoru (momentálně má najeto 180 tis. a nějaký drobný) výměnu svíček, řemenů, filtrů a kapalin. Kompletní celolak (originál barva z BMW), ošetření koroze, nakonzervování, chromové lišty, čalounění interiéru a několik dalších drobností jako nové pneu atd. Z části také některé slka a komplet čalounění střechy.
Níže přikladám několik fotek již po provedeném celolaku. Budu průběžně aktualizovat
no, když miluješ svoje bmw, tak není co řešit ... osobně bych si nejraději pořídil ještě starší sedmu a šestku, ale už by to nebylo kde skladovat ... takže kdo máte garáž k pronájmu, tak já ji beru
Memory píše:no, když miluješ svoje bmw, tak není co řešit ... osobně bych si nejraději pořídil ještě starší sedmu a šestku, ale už by to nebylo kde skladovat ... takže kdo máte garáž k pronájmu, tak já ji beru
E38 nebo E39 to snad jeste ani nepotrebuji..tedy pokud nebyli 5x bourany a jen zaplacly kitem....ty uz maj antikorozni ochranu dost dobrou....ikdyz je pravda, ze i mezi nema se da najit naka hruza...
mas nakou predstavu co to financne stoji neco podobneho me moc laka a nekdy v budoucnu bych se do toho chtel pustit muj sen je prave e32 nebo sestka akorat se bojim financi kolik to tak muze spolknout?
hopiondra píše:mas nakou predstavu co to financne stoji neco podobneho me moc laka a nekdy v budoucnu bych se do toho chtel pustit muj sen je prave e32 nebo sestka akorat se bojim financi kolik to tak muze spolknout?
No když nebudu počítat cenu vozu a nového čalounění, tak přibližně 70 000 Kč za díly a 30 000 Kč za lak... ale ber to fakt jen orientačně. Já jsem moc velkej detailista a chci mít vše jako když to vyjelo z továrny
Podtrženo sečteno bych si mohl v klidu za ty všechny prachy koupit nějakou e38 v plný výbavě... no ... ale proč když chci e32
hopiondra píše:mas nakou predstavu co to financne stoji neco podobneho me moc laka a nekdy v budoucnu bych se do toho chtel pustit muj sen je prave e32 nebo sestka akorat se bojim financi kolik to tak muze spolknout?
No když nebudu počítat cenu vozu a nového čalounění, tak přibližně 70 000 Kč za díly a 30 000 Kč za lak... ale ber to fakt jen orientačně. Já jsem moc velkej detailista a chci mít vše jako když to vyjelo z továrny
Podtrženo sečteno bych si mohl v klidu za ty všechny prachy koupit nějakou e38 v plný výbavě... no ... ale proč když chci e32