Nevyhazuje mi kazety (pri stisknuti eject to jen kousek popojede smerem ven, ale pak se to vrati), nevíte nekdo co s tím. Da se to nejak spravit, nebo je to na vyhození. Diky
kazety ? pouzivej changer vzadu a mozna nepustej vubec nic pac tech 8 skritku co maj bej repraky fakt nic neumi, je to jen dobre handsfree, takze radsi posloucham motor
Hitman píše:kazety ? pouzivej changer vzadu a mozna nepustej vubec nic pac tech 8 skritku co maj bej repraky fakt nic neumi, je to jen dobre handsfree, takze radsi posloucham motor
simte, nejakej narocnej ne? imho ma bmw ve standartu nejlepsi sound system co jsem zatim slysel, nejaky fiaty nebo nissany tak akorat po par mesicich zacnou chrcet
Hitman píše:kazety ? pouzivej changer vzadu a mozna nepustej vubec nic pac tech 8 skritku co maj bej repraky fakt nic neumi, je to jen dobre handsfree, takze radsi posloucham motor
CD changer to bohuzel nema, proto chci dat do kupy aspon ten kazetovej.
Pripravu na changer v kufru to asi mit nebude, ze jo?
CD changer to bohuzel nema, proto chci dat do kupy aspon ten kazetovej.
Pripravu na changer v kufru to asi mit nebude, ze jo?
Myslim ze by ji to mit melo..se podivej a budes vedet
simte, nejakej narocnej ne? imho ma bmw ve standartu nejlepsi sound system co jsem zatim slysel, nejaky fiaty nebo nissany tak akorat po par mesicich zacnou chrcet
tak treba s tim co ma e46 coupe se to neda srovnavat sice nechrcej ale taky nehrajou