Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
automat E32 nejede dopředu
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
nezlepsilo se to ...
momentalne se vykonava repas prevodovky ... jsem zvedavy, kolik me to bude stat a jak to zprasi
celkem byla prdel, ze se mi to stalo na parkovisti v rade aut za sebou ... dal jsem zpatecku - popojelo, hodil jsem drive, slapl na plyn (normalne jak pri rozjezdu, zadna podlaha), auto skublo a skocilo brutalni rychlosti asi metr dozadu. kdybych to hned nezaslapl, auto za mnou to asi nerozchodi ...
stesti, ze jsem s tim nevyrazil do bratislavy, kde jsem chtel na vikend a nestalo se to tam
v minule E34 mi odesla prevodovka taky, ale manual - a prestala jezdit dopredu ... mam na to nejake stesti
momentalne se vykonava repas prevodovky ... jsem zvedavy, kolik me to bude stat a jak to zprasi

celkem byla prdel, ze se mi to stalo na parkovisti v rade aut za sebou ... dal jsem zpatecku - popojelo, hodil jsem drive, slapl na plyn (normalne jak pri rozjezdu, zadna podlaha), auto skublo a skocilo brutalni rychlosti asi metr dozadu. kdybych to hned nezaslapl, auto za mnou to asi nerozchodi ...

stesti, ze jsem s tim nevyrazil do bratislavy, kde jsem chtel na vikend a nestalo se to tam

v minule E34 mi odesla prevodovka taky, ale manual - a prestala jezdit dopredu ... mam na to nejake stesti

-
- Kontaktovat uživatele:
tak prevodovka je po repasi a penezenka o 27000 lehci
zatim se snazim na to neslapat, zajizdim, zda se mi, ze razeni je podstatne plynulejsi, rychlejsi atd atd atd ...
kdyz to bude po par tydnech bez problemu jezdit dal, rad tady zverejnim kontakt na firmu co mi to delala, kdyz se to po***e, nacouvam jim do vylohy a necham to tam

zatim se snazim na to neslapat, zajizdim, zda se mi, ze razeni je podstatne plynulejsi, rychlejsi atd atd atd ...
kdyz to bude po par tydnech bez problemu jezdit dal, rad tady zverejnim kontakt na firmu co mi to delala, kdyz se to po***e, nacouvam jim do vylohy a necham to tam

-
- Kontaktovat uživatele:
to si děláš srandu že jsi vyhodil 27 tisíc???to jsi mohl koupit několikero starších!!!milo píše:tak prevodovka je po repasi a penezenka o 27000 lehci![]()
![]()
![]()
kdyz to bude po par tydnech bez problemu jezdit dal, rad tady zverejnim kontakt na firmu co mi to delala, kdyz se to po***e, nacouvam jim do vylohy a necham to tam![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
nemam garaz s jamou, ani rampu, nikoho znameho s odtahovkou atd ...
shanel jsem starsi, dostal jsem nabidky za 3000 z vrakace v neurcitem stavu, s tim ze si to musim sam vymontovat, za 5000 v neurcitem stavu a potom neco okolo 8ky, ktera "je v pohode". takze to mame 8 + 3 odtah + 2-3 prace + 2 olej = 13000 a nejisty vysledek - za pul roku se to muze opakovat ...
shanel jsem starsi, dostal jsem nabidky za 3000 z vrakace v neurcitem stavu, s tim ze si to musim sam vymontovat, za 5000 v neurcitem stavu a potom neco okolo 8ky, ktera "je v pohode". takze to mame 8 + 3 odtah + 2-3 prace + 2 olej = 13000 a nejisty vysledek - za pul roku se to muze opakovat ...
-
- Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
- Klubové ID: 1644
Mám stejný problém! Z ničeho nic při jízdě mi to začalo jakoby prokluzovat a během 15s už to vůbec dopředu nejelo! Nevím co stím mám dělat! 27tis. za repasy fakt dávat nechci, to je dost. Nevíte někdo o nějaké dobré převodovce za slušný peníz? Nebo co se stím dá dělat?? Předem dík!milo píše:automat na E32 730i rv. 91 prestal radit komplet dopredu, R funguje, ale dopredu ani tuk. nejake rady? pripadne ke komu to dotahnout (Praha). Diky za rady. Prave dnes jsem mu obul nove letni boty
-
- Kontaktovat uživatele:
nejedou zadne rychlosti? i kdyz das M a potom napr. 1, 2 nebo 3? kdyz ano tak menic. Kdyz nejede jen jedna tak lamela.STYDLY píše: Mám stejný problém! Z ničeho nic při jízdě mi to začalo jakoby prokluzovat a během 15s už to vůbec dopředu nejelo! Nevím co stím mám dělat! 27tis. za repasy fakt dávat nechci, to je dost. Nevíte někdo o nějaké dobré převodovce za slušný peníz? Nebo co se stím dá dělat?? Předem dík!
a slusnou prevodovku za slusnej peniz tak lehce nesezenes

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, takhle počítá rozumnej člověkmilo píše:nemam garaz s jamou, ani rampu, nikoho znameho s odtahovkou atd ...