Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pár otázek

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
bibos

#1 Příspěvek od bibos »

Zdarec chlapi potřeboval bych poradit proč se mi vlní zadek, kola jsou vyvážený, tlumiče ok. A jak je to s výměnou brzdových desek, myslíte že to zvládnu sám nebo mám raději zajet do servisu? Ještě mám problém asi z nějakým čidlem, vždycky když vjedu do větší kaluže tak mi auto nechce skoro jet, jako kdyby najednou jelo jen na 4 nebo dokonce 3 válce, po chvilce to ale naskočí a jede normálně. 730 r.v 91 Dík za radu
tomboss
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od tomboss »

brzdove platnicky vymenis urcite sam, nic to nie je, ale treba dat pozor lebo potrebujes imbusovy kluc, myslim ze 7 alebo 9/uz nepmatam/ a ten nebyva v tych lacnych sadach, cize treba kupit asi samostatne a este treba nieco cim roztiahnes od seba stare platnicky aby sa ti tam nove zmestili
Mirek

#3 Příspěvek od Mirek »

tomboss píše:brzdove platnicky vymenis urcite sam, nic to nie je, ale treba dat pozor lebo potrebujes imbusovy kluc, myslim ze 7 alebo 9/uz nepmatam/ a ten nebyva v tych lacnych sadach, cize treba kupit asi samostatne a este treba nieco cim roztiahnes od seba stare platnicky aby sa ti tam nove zmestili

Ten imbus je sedmicka.
bibos

#4 Příspěvek od bibos »

Díky tak á to skusím
Odpovědět