Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Tri zaludne otazky k E32

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
guyver52

#1 Příspěvek od guyver52 »

1. Pokud mi nekdo udelal zamek na dverich od ridice, a spinacku, kdyz se mi snazil votocin muj car, staci vymenit spinacku s klicem, zamek do dveri a prestavet stavitka, nebo musim koupit spinacku a k ni vsechny zamky v aute?

2. jak dostava OBC veskere informace ktere potrebuje, jako aktualni rychlost, spotreba atd, komunikuje pri tom s nejakou jednotkou a jak?

3. potrebuju sehnat nekde zaradu na E32, nevi nekdo o necem? u BMW za 4500,- za ty prachy by to melo byt zlaty :)

Jde o to, ze mi jisty Schmied a jisty Roman Berka vykradli auto, ale chteli ho i votocit, coz se jim nepovedlo vzhledem k imobilizeru a kodu na OBC. Dostali se tam nakonec tim, ze vodehli dvere a vyprovazkovali ho. Jelikoz sem je u toho chytil, tak se budu pripojovat k trestnimu rizeni o nahradu skody, kdyz uz, tak tam milemu zmetkovy neco pridam, ale musi to mit hlavu a patu, jelikoz se rejpali u radia, v zamku, ve spinacce, pacili dvere, tak bych to videl na fak za opravu za nadhernych 50tis. ale musim to nejak hezky napsat 8) :D jen ta zahradka je takovy soukromy dotaz :D

Diiik

Jo a Berku pustili, kdybyste nahodou nekdo tohohle parchanta znal, tak mi dejte vedet! Takovej tmavsi, ale neni to cikan, cerny vlasy, tak 175cm
Fugo

#2 Příspěvek od Fugo »

OBC tak třeba rychlost tahá OBC z budíků odkud je rozvedena do všech elektronických komponent co s ní počítají např: radio,cyklovač stěračů, atd.
Spotřeba přímo z ECU je tam na to přímo jeden pin
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Baxon »

spínačku mi v BMW objednaj prej podle VINu, příjde přesně na to moje auto, jenom ji tam dají a vše maká jako před tím, nic se nenastavuje.
J_H_

#4 Příspěvek od J_H_ »

Původně jsem si myslel, že Schmeid a Berka jsou vtip... Nech si to ocenit v bmw, to by mělo jít. Ceny si najdeš v etk na bmw.cz.
guyver52

#5 Příspěvek od guyver52 »

Dikec, uz to tu midlim :lol:
Odpovědět