Mám dotaz, čistě teoretickej, jde namontovat do E32 750i (u L verze asi taky) namontovat manualní 6 stupňovou převodovku z E31 850Ci(CSi), podle ETK to vypadá stejně(je to stejnej motor), vim že by se musel dát jinej (asi kratší) kardan, přidělat spojkovej pedál a jiný drobnostil, jen jestli to je vůbec možný
Líbí se mi E32 a chtěl bych jí časem a líbí se mi i ten motor, ale nějak mi de proti srsti automat, dík za odpověď
jde to, taky jsem o tom přemýšlel, ale komplet převodovka včetně spojky všech držáku a šroubů 50tis. kč. až se v tom svezeš tak ti bude stačit ten automat.
Alepoň něco pozbuzujícího, de to
bál sem se odpovědi "nejde to, nedostaneš to tam neni tam prostor" nebo "teoreticky to de,ale neseženeš převodovku(díly)"
alespoň budu vědět až si to koupim co s přebytečnějma 50 tis.
Asi máte pravdu pánové, je to asi zažitej zvyk, ve všech autech co sem zatim jel se "kverdlalo" a nějak mi to pišlo jako povinost furt řadit, hlavně sem se naučil z atmosférickýo dieselu brzdit motorem, ted mě napadá, de brzdit morotem u automatu? asi ne co?
euromen píše:Asi máte pravdu pánové, je to asi zažitej zvyk, ve všech autech co sem zatim jel se "kverdlalo" a nějak mi to pišlo jako povinost furt řadit, hlavně sem se naučil z atmosférickýo dieselu brzdit motorem, ted mě napadá, de brzdit morotem u automatu? asi ne co?
já sem se ptal taky protže si chci jednou postavit repliku shelby cobra 427 roadster, v nich byly osmyvály od fordu (4,7 nebo 7,0) a pro zachování alespoň vysokooběmovosti bych tam chtěl právě m70 nebo m60 obojí manual
...a až si zvykneš na automat, tak začneš kupodivu jezdit pomalejc a až začneš jezdit pomalejc a zakrní ti pravá ruka, tak si dáš sedačku dál od palubky a pěkně se natáhneš a narovnáš si záda a nakonec na veškerý veškerý honění na silnici a možná i v životě uděláš (i když ne tak doslova, protože na tu spotřebu si musíš nějak vydělat
pěkně řečený,jo bejt to tak jednoduchý tak si vyřešil problém rychlý jízdy aut po silnici, všem dát automat a je po problému :D
jinak i manualu se dá sedět dost daleko od palubovky, třeba já musim, mám dlouhý nohy a rád je mám natažený(=> chudák kdo jede na sedačce za řidičem)[/i]