na bloku motoru v cca polovině na každé straně je šroub na klíč č.13 tím to vypustíš, u 750 se normálně dostaneš jen na pravej po vyndání nádobky na ostřikovače, na druhý straně bys asi musel nejmeně vyndat olejový filtr.
Fugo píše:na bloku motoru v cca polovině na každé straně je šroub na klíč č.13 tím to vypustíš, u 750 se normálně dostaneš jen na pravej po vyndání nádobky na ostřikovače, na druhý straně bys asi musel nejmeně vyndat olejový filtr.
Fugo píše:na bloku motoru v cca polovině na každé straně je šroub na klíč č.13 tím to vypustíš, u 750 se normálně dostaneš jen na pravej po vyndání nádobky na ostřikovače, na druhý straně bys asi musel nejmeně vyndat olejový filtr.
Na levé straně se ze spodu (po sundání plechového krytu) to jde celkem dobře stranovým klíčem a na pravé tam překáží startér - takže gola s kloubem. Ze zhora ani náhodou.
taktak, povolil jsem hadici + šroub pod chladičem, vytekly asi taky taky 3 litry, tak jsem to nechat tak 20 sec na neutrálu a vyteklo další půl litru, pak jsem to zavřel a nalil zpátky cca 5l