Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
turbo
-
- Kontaktovat uživatele:
FilM píše:...prave jsem prijel s krasojizdy, kdy jsem milacka 730 dA E38 vezl na plataku za citroenem xantia az Liptovskeho Mikulase kde me opustilo turbo. Nevite nekdo o turbu za rozune penize ?
Jinak to ti to najednou z niceho nic prestalo jet? Ja kdyz mi odchazelo turbo tak to slo postupne - nejdriv hadice (hnusny zvuk a nizsi vykon pres 4tis), po oprave asi 2 dny ok a pak to slo z kopce - vykloktany zvuk, cim dal tim nizsi vykon, poradna kourova clona (olej v celem systemu - v turbu, IC i vyfuku...). Ale jakstakz to jezdilo porad... Nicmene ted kdyby se mi to stalo tak to necham repasovat co nejdriv - cim vic to dojebes tim to bude drazsi, jak jsem s tim porad jezdil tak bylo uplne ko, ta "vrtulka" v turbine ma mit vuli nekolik desetin mm, me tam litala snad o centak - taky mi to poradne zuctovali

Jeste mi nekdo na netu doporucoval tuhle spolecnost na repasi turba http://www.turboservis.cz/ ale v tech Strakonicich si to nechaval delat i znamej a spokojenost tak jsem to dal radsi tam..