kdyz zapnu klimu tak porad fouka hrozne studene at nastavim 16 nebo 28 stupnu tak mi prijde ze porad fouka stejne studene, jak kdyby porad jela naplno, to same v zime mi prislo ze to topilo nejak moc, proste jak kdyby moc nereagovalo na to co tam nastavim, nebo reagovalo jen nedostatecne....v zime jsem jezdil s 21 stupnema jinak bych se tam upekl:)
to dela i u Tommana v e34 TDS... bud to fuci studeny jak hajzl ze kdyz pred to striknes rozprasovacem vodu tak z toho lita snih a i kdyz si na aut. dvouzon klime nastavis co chces, jen az kdyz das nejakych 24stupnu tak z toho zase malem litaj plameny..
takovej extrem zas nemam ale asi neco podobneho mozna se mi to jen zda....ale libi se mi ze treba u stryce v mb nastavi teplotu a ta se mu krasne udrzuje at je zima nebo leto, a to snad umi e38 s dvojzonovou auto. klimou taky...
Hitman píše:takovej extrem zas nemam ale asi neco podobneho mozna se mi to jen zda....ale libi se mi ze treba u stryce v mb nastavi teplotu a ta se mu krasne udrzuje at je zima nebo leto, a to snad umi e38 s dvojzonovou auto. klimou taky...
u me to taky problem nedela, myslim ze u nej bude problem v trimrech na to nastavovani teploty...
rozdil je ze ty maj nejspis digi... takze trimry asi ee...
ja myslel ze cidla jsou tam u tech displayu, myslim ze to cidlo uz tam asi neni protoze jsem vsechno nad pedalama oddekloval kvuli rucni brzde co se zasekla....jak ho najdu ? podle ceho ?
Hitman píše:ja myslel ze cidla jsou tam u tech displayu, myslim ze to cidlo uz tam asi neni protoze jsem vsechno nad pedalama oddekloval kvuli rucni brzde co se zasekla....jak ho najdu ? podle ceho ?
zaklad solidni limo, mezi sedadlama neni misto na nakou zhovadilost jako je rucni brzda, ktera je navic u takovyhle tridy aut uplne k hovnu a je tam kvuli zakonum