ahojky vsem,
nevite nekdo jak se lisi naivgacni cd? je v tom nejaky rad? potreboval bych navigacni cd do bmw z roku 95. mam cd 2000 a 2003 ale s tema to nechce spolupracovat.
ignor píše:ahojky vsem,
nevite nekdo jak se lisi naivgacni cd? je v tom nejaky rad? potreboval bych navigacni cd do bmw z roku 95. mam cd 2000 a 2003 ale s tema to nechce spolupracovat.
CD musí být buď přímo pro navigaci BMW nebo VDO Dayton pro BMW (popř. Mini nebo Rover).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ignor píše:ale ja mam primo bmw, ale rok 2000 a 2003 a ty nejdou do 95.
Podle ETK je CD stejné pro r. 95 i pro např. r. 00. Chyba bude zřejmě někde jinde.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
no, slo o vuz ktery jsem mel kupovat, ale nejak jesm se zalekl stavu auta i kdyz cena byla super. Kouknu spis po necem mladsim. Chtel jsem to vedet jen pro pripad az neco poridim, a nebyl jsem si jist jestli neni chyba v hardwaru. Mam rad kdyz u auta vse funguje, koukal jsem uz na nekolik bmw s navigaci a nikomu nefungovala. Proto jsem se ptal. Nechci to resit az auto koupim. Ale i dle i mych info by to melo byt stejne. Myslel jsem jestli to bmw nerozlisuje jako treba skoda mdf a dx. dik
ignor píše:tak uz jsem to vyresil, koupil jsem PDA s integrovanou GPS a mapy od pocketkim. Mam ted mapy vcetne nazvu ulic a funguje to vyborne. Asi budu mit pristi tydem navigacni cd bmw pro rok 2005, tak pokud by mel nekdo zajem.....
ignor píše:tak uz jsem to vyresil, koupil jsem PDA s integrovanou GPS a mapy od pocketkim. Mam ted mapy vcetne nazvu ulic a funguje to vyborne. Asi budu mit pristi tydem navigacni cd bmw pro rok 2005, tak pokud by mel nekdo zajem.....
na kolik vyjde to pda s gps a pocketkim ? koukal jsem na origo navi od bmw a je to zbytecne drahe.
na kolik vyjde to pda s gps a pocketkim ? koukal jsem na origo navi od bmw a je to zbytecne drahe.
psal jsem na icq
jinak se cena pda s integrovanym gps modulem pohybuje kolem 7300 bez dane a bez map
psal jsem na icq
jinak se cena pda s integrovanym gps modulem pohybuje kolem 7300 bez dane a bez map
mapy se podle vseho sehnat daji i ne moc legalne na internetu