Muj žere všechno kromě MP3 ale nemám tam 12reprodoktorové hifi tak si to moc nevychutnám a vzpominám na zlaté časy v 5ce kdy jsem mohl hudbu ještě citit na 10roproduktorovm hifi dneska tu mam ticho jako v kostele kde bych si to mohl uživat ale 6 repro jenom hraje a nic víc.
kutil píše:Muj žere všechno kromě MP3 ale nemám tam 12reprodoktorové hifi tak si to moc nevychutnám a vzpominám na zlaté časy v 5ce kdy jsem mohl hudbu ještě citit na 10roproduktorovm hifi dneska tu mam ticho jako v kostele kde bych si to mohl uživat ale 6 repro jenom hraje a nic víc.
dneska jsem ho zase krmil a MP3 (převedené)vypalené na hudbu přes Nero mi to vubec nečte a neobjevi se disk vúbec v seznamu.To běžně kopirované z disku na disk to jde v pohodě mužou být i dost poškrabané a když to dám do stolního CD tak to občas některé skladby nečte (1-2)V Mp3 jsem zelenáč tak rady vitám ale asi to bude v prackách nebo by to chtělo jiný program či postup.jak to děláte
na vypalování použivám Nero 5.5.10.54 (rychlost vypalování 52x)MP3 mi to nečetlo protože jsem to měl na CD-RW(skušebně) teď jsem to dal na CD-R a už je vše v pohodě.Nevim proč se tomu ty CD-RW nelibí ale hlavně že to hraje.
patras píše:laseru jde pridat svitivost ..kazdopadne palit hudbu max do 8x jinak bude problem ...
mam vypalovacku v notebooku na dvd, ale umi i cd jenze jedina rychlost je 24x :(ten changer musi cist i rychle vypalene.........ale ja mam problem ze to necte ani origo cd:(
š?avu to má-rachtá to když zasuneš zasobník,objevi se ti obsazení šachet na rádiju pozasuniti disku ,co máš za rádijo se 3mi displeji a ovledánim na pal. PC nebo na navigaci či dokonce DSP
nekomu z vas ctte changer mp3??? to bych taky moc rad. slysel jsem ze lze dohrat nejaky software do radia a pak to cte mp3 a navigace pak cte i dvd.. ale nikde jsem ten soft nevidel ke stazeni.....
kutil píše:š?avu to má-rachtá to když zasuneš zasobník,objevi se ti obsazení šachet na rádiju pozasuniti disku ,co máš za rádijo se 3mi displeji a ovledánim na pal. PC nebo na navigaci či dokonce DSP
JO PROJIZDI TO TY DISKY, VI O NICH ZE TAM JSOU ALE PAK SE JE POKUSI CIST A NEJDE TO, PROSTE KLASIKA JAK KDYBY BYL SPINAVEJ LASER.....MAM KLASICKE RADIO OVLADANE POMOCI BC a nad tim mam jeste na kazety..BUSINESS trida
ignor píše:nekomu z vas ctte changer mp3??? to bych taky moc rad. slysel jsem ze lze dohrat nejaky software do radia a pak to cte mp3 a navigace pak cte i dvd.. ale nikde jsem ten soft nevidel ke stazeni.....
tak to je pekna blbost.. softwarem nenaucis laser cist DVD stopu a ani nevypestujes v changeru procesor..