Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e32 - Hlasi to coolant level

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
RostaO

#1 Příspěvek od RostaO »

...a je to e32. Nejsem tak natvrdlej, jak si myslite...vim, ze to znamena, ze to ma malo chladici kapaliny. Jenze....je ji tam dost a je urcite umrely nektery cidlo, ktery tu vysku hladiny hlida.

Chtel bych tedy poprosit nekoho fundovaneho (Darmone, moc prosim...) aby mi poradil, kde to cidlo je, resp. ktery to je....po blizsim ohledani jsem na sel cidla 2 - na chladici, vpravo, cca 10cm od vrchu zboku a na expanzce. Ktery to muze byt? Nebo jaky maji mit odpor ty cidla? ...nebo je tam jeste nejaky dalsi?

Diky za relevantni odpovedi
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

RostaO píše:...a je to e32. Nejsem tak natvrdlej, jak si myslite...vim, ze to znamena, ze to ma malo chladici kapaliny. Jenze....je ji tam dost a je urcite umrely nektery cidlo, ktery tu vysku hladiny hlida.

Chtel bych tedy poprosit nekoho fundovaneho (Darmone, moc prosim...) aby mi poradil, kde to cidlo je, resp. ktery to je....po blizsim ohledani jsem na sel cidla 2 - na chladici, vpravo, cca 10cm od vrchu zboku a na expanzce. Ktery to muze byt? Nebo jaky maji mit odpor ty cidla? ...nebo je tam jeste nejaky dalsi?

Diky za relevantni odpovedi
je to to na expance (to na chladici je od elektricky vrtule) numera neznam, bentley je doma ja v praci,
Manag7er

#3 Příspěvek od Manag7er »

Nové od FEBI stojí 650,- , originál z hlavy nevím.
Ale na vrakárně je jich hafo a většinou trefiš na funkční.
RostaO

#4 Příspěvek od RostaO »

...diky chlapaci, v sobotu na to mrknu. Jsem rad, ze clovek narazi na znalce 8)
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od hoboj »

Vevnitř v tom čidle je jazýčkový relé které se spíná tím kroužkem zvenku. S největší pravděpodobností jsou bud zoxidované kontakty na čidle nebo uhnilé to relé vevnitř.
RostaO

#6 Příspěvek od RostaO »

dik, bylo to cely vyhnily, ale povedlo se nam to jeste sletovat, takze to zase facha jak ma.
Odpovědět