...a je to e32. Nejsem tak natvrdlej, jak si myslite...vim, ze to znamena, ze to ma malo chladici kapaliny. Jenze....je ji tam dost a je urcite umrely nektery cidlo, ktery tu vysku hladiny hlida.
Chtel bych tedy poprosit nekoho fundovaneho (Darmone, moc prosim...) aby mi poradil, kde to cidlo je, resp. ktery to je....po blizsim ohledani jsem na sel cidla 2 - na chladici, vpravo, cca 10cm od vrchu zboku a na expanzce. Ktery to muze byt? Nebo jaky maji mit odpor ty cidla? ...nebo je tam jeste nejaky dalsi?
Diky za relevantni odpovedi
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e32 - Hlasi to coolant level
je to to na expance (to na chladici je od elektricky vrtule) numera neznam, bentley je doma ja v praci,RostaO píše:...a je to e32. Nejsem tak natvrdlej, jak si myslite...vim, ze to znamena, ze to ma malo chladici kapaliny. Jenze....je ji tam dost a je urcite umrely nektery cidlo, ktery tu vysku hladiny hlida.
Chtel bych tedy poprosit nekoho fundovaneho (Darmone, moc prosim...) aby mi poradil, kde to cidlo je, resp. ktery to je....po blizsim ohledani jsem na sel cidla 2 - na chladici, vpravo, cca 10cm od vrchu zboku a na expanzce. Ktery to muze byt? Nebo jaky maji mit odpor ty cidla? ...nebo je tam jeste nejaky dalsi?
Diky za relevantni odpovedi