No presne ti to nepovim, ale podle me je to silene slabej motor na takovou hmotnost. Takze moc to nepojede a zrat to bude dosti, typuju mesto tak 15-16l/100km... Radsi si porid 730d nebo 740d jezdis kolem 13ti nafty a mas tam neuveritelnej kroutak 560Nm.
no kdyz mas V12 tak to asi bude slabe ale kdyz by byl ten motor tak spatny tak by se snad nevyrabel do roku 2001 ne ? btw nafta patri do kamen ) potrebuju benzinaka
Hitman píše:Takze spotreba je prumerne 9L a na dalku i mene. Je to super.
no moc tomu neverim,ze s tim budes nekdy jezdit za 9l
mam ten samej motor a mam dlohodobku 10,2l 50%dalnice,30%Praha 20%mezi vesnicema
ale jo je to mozne, udelal jsem to na ceste HK-Praha, nastavil jsem tempomat na 100km/h a ukazovalo to 8,7....kdyz jezdim tech to 160 tak 11,2 ....ten motor je v super stavu...myslim ze je to super spotreba kdyz to taha 2 tuny
psena píše:jo 2,8 motor je paradni, ja mam 525 prumer 12....ale je pravda, ze nas styl je asi odlisny...
mel jsem taky e34, 520i 12v sracka pomala a zrala 12L
ale jde o to ze e34 je proti sedmicce mrstna mrcha a da se s ni litat takze styl jizdy je asi o hodne jiny
Chtel jsem se zeptat ohledne ty spotreby (mam E32 735). Podle BC mi to veme treba 8-9l (cesta ze Susice do Ces. Budejovic vecer skoro bez aut). Na suchy silnici, nehnal jsem, uplne v klidu max 130km/h. Je to mozny nebo mi blbe ukazuje BC?!
Jason píše:Chtel jsem se zeptat ohledne ty spotreby (mam E32 735). Podle BC mi to veme treba 8-9l (cesta ze Susice do Ces. Budejovic vecer skoro bez aut). Na suchy silnici, nehnal jsem, uplne v klidu max 130km/h. Je to mozny nebo mi blbe ukazuje BC?!
proc ne, jestli je v cajku motor a prevodovka, ja se svoji kdyz jsem se flakal delal praha louny kolem deviti taky
No me se stalo treba ze jsem se jednou pokusil jet podle predpisu (bylo to cca ve 4 rano) za Susici jsem zaradil "5" a po 20km jsem mel spotrebu 6.7. Ale jakmile jsem jenom trosicku prislapnul plyn tak to vylitlo okamzite nahoru.. No docela me to zarazilo...
Takze je to BC?! No pak ta spotreba vzlezla na nakejch 8 litru... Tech 6,7 to ukayovalo behem jizdy po rovince v noci bez provozu. Ale hned jak se zacalo radit tak sla spotreba nahoru...
je to zvlastni ale myslim ze je teoreticky mozne aby bc takovou spotrebu vypocitat takze se neboj ze mas bc rozbity jakmile pridas plyn tak je jasne ze z takove spotreby ti to rychle vylitne nahoru a to je taky v poradku