Čau chlapi, mám dotaz, na víčku nádrže mám samolepku natural 91,já nevím,zkusil jste to někdo,nemůžu něco zkur....? je mi jasné že to musí být o mnoho línější,ale je fakt že ten benoš je cca o 1-2,-kč levnější,mám to zkusit,nebo radši ne,dejte vědět,Diky,Ray
Ja jezdim na 95ku. Nic jineho sem tam jeste nelil. Muj tatka jezdi s e24 635csi po vetsine na 100ku a pry je to znat. Rek bych ale ze je to znat spis v penezence...
No hodně jsem na toto téma u emka laboroval,takže 91ku bych do auta nenalil (ani do obyčejného) 50hálířů za to nestojí myslím... emko krmím buď v-powerem nebo 98kou.Vyzkoušel jsem snad všechny a velmi dobře jede v poměru cena - výkon je V-power, V-power racing v žádném případě nemá o 7kč lepší vlastnosti než normální.Byl jsem s nim zklamaný a potvrdil mi to i test kde klasický v-power 95 na brzdě přidal nějaké 4koně a dražší racing ani ?uk.Pak jsem taky zkusil 100oktanovej od ömv,už nikdy víc..byl horší než V-power 95! U emka dovolují i 95ku,ale pro dosažení max.výkonu doporučují 98ku.
Myslim osmivalcove motory M62,ale i tak celkove me zajima na co kdo jezdi,ja teda taky jezdim na 95,nekdy tam dam 98,a chci zkusit V-Power ale pokud to pujde z cenama jen nahoru,kajo vsechno v tomhle zkurv... state tak nevim,zacina me to tady sra.....
M3maniac píše:No hodně jsem na toto téma u emka laboroval,takže 91ku bych do auta nenalil (ani do obyčejného) 50hálířů za to nestojí myslím... emko krmím buď v-powerem nebo 98kou.Vyzkoušel jsem snad všechny a velmi dobře jede v poměru cena - výkon je V-power, V-power racing v žádném případě nemá o 7kč lepší vlastnosti než normální.Byl jsem s nim zklamaný a potvrdil mi to i test kde klasický v-power 95 na brzdě přidal nějaké 4koně a dražší racing ani ?uk.Pak jsem taky zkusil 100oktanovej od ömv,už nikdy víc..byl horší než V-power 95! U emka dovolují i 95ku,ale pro dosažení max.výkonu doporučují 98ku.
OK,diky,o vikendu jedu prahu tak zkusim V-Power,zkousel jsem ho i do meho Firebirda a celkem znatelna zmena,tak uvideme co to udela s M62
najlepsie sa moj m30 3.0 spraval pri 98. Teraz z dovodu ceny lejem (resp. lial som) 95. Manual k autu hovori, ze ci s katom, alebo bez, minimalne 91, ale neskusal som, co to s tym spravi.
Já lil do M50 Aral SuperPlus 98 a bylo to znát na spotřebě, vzala si v několikanásobném testování zhruba o litr-1,5 na 100 míň, než když tam byla 95ka. Ale i na tu to jede Nějaký vzrůst výkonu znát nebyl, ale je to lepší pocit, že to spaluje lépe
NO ja bych do tak silnyho auta V-Power nelil. Co jsem se bavil s kamosem a celkem si myslim,ze neco na tom bude,rikal ze zmena je znat predevsim u slabsiho auta (pac na to i slapete vice)
U silnyho auta a lehke nohy se to pozna hur,teda pokud nejste zavodnici:-)
goro3 píše:NO ja bych do tak silnyho auta V-Power nelil. Co jsem se bavil s kamosem a celkem si myslim,ze neco na tom bude,rikal ze zmena je znat predevsim u slabsiho auta (pac na to i slapete vice)
U silnyho auta a lehke nohy se to pozna hur,teda pokud nejste zavodnici:-)