Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

tempomat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
mengi

#1 Příspěvek od mengi »

Při léčení mé nemocné V12/88 jsem narazil na další problém. Tempomat funguje, ale jenom chvilku Když jedu 60, drží jakž-takž, čím jedu rychleji, tím dřív vypadne a ve 130 vydrží tak vteřinu. Zároveň jsem si všiml, že u vyšších rychlostí kmitá ručička na tachecu. Mám tam vyměněné budíky, ale dělalo to i předtím (i to s tím tempomatem). Myslíte, že to může být v čidle v diferenciálu? Když jsem auto koupil, tachec netachal- byl uhnilý drátek od čidla (díky Ti,Darmone, tipoval jsi to správně :roll: ).
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

clovece tohle nevim cim by mohlo bejt, zamyslim se.
Fugo

#3 Příspěvek od Fugo »

pokud to dělá i po výměně budíků tak jedině to čidlo, z čidla to jde do budíku "ty zjisti z toho signálu jak jedeš rychle" a dále poskytují tuto informaci ostatním jednotkám (radio,tempomat,ECU,cyklovač atd).
Řekl bych že ten cyklovač ti bude taky zlobit. A ještě se zeptám měnil jsi celý budíky nebo jen předek a základní desku jsi nechal ze starých?
mengi

#4 Příspěvek od mengi »

Měnil jsem celé, navíc staré za novější (tzn.ty co mají čip v kabelech za ty s čipem na rubu. Funguje všechno kromě tlačítka CC a nejdou vymazat servisní intervaly podle Darmonova návodu, ale to jsou drobnosti, které mně zatím netrápí. Ale jak říkám, tempomat se chová stejně :(
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

aha moment , tak to ja najdu co se nejak jako ma a nema kdyz se meni palubka typ ten za typ ten
Odpovědět