Rozdil teda cini nejakych 14cm... rekl bych docela dost velky rozdil a tipuju ze v elku pujde pred zadnimi sedackami tancovat (na fotkach tam vypada fakt brutalne prostoru
No vypadá to že ještě známej popřemejšlí a uvidí ale to L-ko ho láká
Jinak měl jsem hooooodně dobrej pocit z 328i a le ještě uvidím kolik bude peněz a jaká bude situace atd.
7ma by nebyla špatná ale asi tak 730i s LPG, aby mě nesežrala.
Jsou to nádherné kočáry a vždy jsem je obdivoval.
Rayovo auto to je nádhera opravdu.
Dolphin píše:videl jsem v longu 728, 735, 740 a 750 vsechno i, ale 730 ani 740 v d jsem nevidel. a zacinam az ted koukat po 7, tak nekdo prispejte rozumem
V Dieslu se dělaly jen E38 a to 725(,ale je to slabý čaj!!!) tedy pokud nepočítám ty nové E60 nebo jak se tomu teď nadává
mengi píše:Rozdíl může být ve výbavě - já mám L a mám v ní elektricky nastavitelné zadní sedačky. Nevím, ale do krátké se asi nedávaly.
No ja je v E32 kratke mam..... I kdyz sou asi predelavany, ale taky z kratke, to fakt zalezi na individualni vybave..... Jestli pri koupi noveho stala 2.500.000 bo 2.460.000 a tak..
mengi píše:Rozdíl může být ve výbavě - já mám L a mám v ní elektricky nastavitelné zadní sedačky. Nevím, ale do krátké se asi nedávaly.
No ja je v E32 kratke mam..... I kdyz sou asi predelavany, ale taky z kratke, to fakt zalezi na individualni vybave..... Jestli pri koupi noveho stala 2.500.000 bo 2.460.000 a tak..