Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Olejová vana

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Zdravím ve spolek. Mám e32 a zřejmě jsem na něco najel, ale podstatné je, že mi praskla olejová vana, :cry: má s tím někdo nějaké zkušenosti, třeba kolik stojí nová, nebo jak to nejlíp zpravit? :idea: Předem všem děkuji.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

mozna by nebylo zly uvest od jakyho motoru, v e32 bylo pet ruznejch motoru
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

Plechová jde v pohodě zavařit(nebo zaletovat mosazí)hliníková jede taky vpohodě zavařit.Nevím proč by jsi měl vyhazovat prachy nějakejm darmožroutům za nějakou starou svini.Taky by jsi mohl aspon napsat jakej máš motor. :!:
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Marty_ »

Jo to se mi stalo asi pred trema mesicema taky, nova vana na alfu origo stala tusim 12K nebo tak nejak, zavareni bylo za 1500,-:) (je to taky hlinik). Drzi to porad, bez problemu, nech si to zavarit...
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

darmon píše:mozna by nebylo zly uvest od jakyho motoru, v e32 bylo pet ruznejch motoru
myslím, že to je M30. Prostě normální 3,0 R6 z roku 91.
Anonymous

#6 Příspěvek od Anonymous »

darmon píše:mozna by nebylo zly uvest od jakyho motoru, v e32 bylo pet ruznejch motoru
myslím, že to je M30. Prostě normální 3,0 R6 z roku 91.
Anonymous

#7 Příspěvek od Anonymous »

no tak nevím na co ještě čekáš.dneska jsi to měl vyhodit z auta ven a zajet za nějakým fachmajstrem co má aspon zámečnictví a už to máš mít hotový.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

kdyz to pujde zavarit tak zavarit, jinak z vrakace kolem trojky, nova kolem deseti
Fido
Klubové ID: 648

#9 Příspěvek od Fido »

Když neseženeš nic jinýho tak se ozvi, vana se mi doma válí. Za rozhodně menší peníze než na vrakáči. Pošli mi SZ
Anonymous

#10 Příspěvek od Anonymous »

Fido píše:Když neseženeš nic jinýho tak se ozvi, vana se mi doma válí. Za rozhodně menší peníze než na vrakáči. Pošli mi SZ
já jsem to zatím zatmelil a zatím to neteče, tak když by to začalo ta se ozvu. Jinak, nevím jestli jsem už tak úplně blbý, ale co že Ti to mám poslat?
Mara

#11 Příspěvek od Mara »

Kdyz jsme u te vany,nevite jestli pasuje vana z e39 528 na e36 328?
Fido
Klubové ID: 648

#12 Příspěvek od Fido »

Soukromou zprávu :-) ale koukám, že nejsi registrovanej, takže to ti asi nepůjde. No nevadí. Jestli budeš potřebovat tak mi napiš na ftl@seznam.cz a domluvíme se.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#13 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Mara- rekl bych ze ne, maji jinak napravy...
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět