MOD Killca: hned zde uvedeno řešení problému z posledních příspěvků, pod tímto příspěvkem dále jen detailní diskuze k tématu
krtek píše:Takže vyřešeno, sundal jsem el. část a tam vykukoval takový "bazmek" který zapadal do té el. části, jak někdo psal, že se to dá nastartovat šroubovákem, tak s tím nemohu souhlasit, poněvadž se ten šroubovák nedá nikam zastrčit (jedině do té el. části a tam otočit, to jo), možná kombinačky a otočit s tim, to jo, ale já jsem vzal šroubovák a zkoušel jsem to pootáčet na jednu a pak na druhou stranu a nějak jsem na to zatlačil a ono to zalezlo dovnitř (nejprve jsem si myslel, že jsem to ulomil
) tak jsem pak zkusil pootočit klíčem a na jednou bum a šlo to, tak jsem to chtěl zkusit a najednou mi vše zhaslo, takže pojistka, vyměnil, nastartoval a zatim to vše fachá tak jak má,takže díky všem za rady :palec:
Jen nechápu jak se to mohlo seknout v té el. části
ekofresh píše:Tiez sa mi to teraz nedavno stalo, klucik sa pretacal az nakoniec som ho vybral a motor isiel dalej.
1.) Zhodil som dole plast pod volantom
2.) Pri elektrickej spinacke su 2 skrutky zaliate voskom #4 (cervenym)
3.) Treba oskrabat a jemne vybrat tu #3 el. cast von.
4.) El. spinacka bola ok, co som spravil bolo ze som kombinackami jemne pootocil tu cast ktora do nej vchadza a skocila do pozicie 0. (klick)
5.) Hned nato som vedel s klucom hybat do vsetkych poloh 0,1,2,start a volant sa zamkne ako ma.
+ fotky z prace
+ dobre video z youtube
http://www.youtube.com/watch?v=tETEtb5Yr_o&e