Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
635csi - oživení po létech,,,
zdravím, zakoupil jsem 635csi a po dlouhých letech ji oživuji, celý postup zbytečné vypisovat, ale zasekl jsem se na problému že auto chytne cca na sekundu někdy na sekundu a půl a zdechne, a takhle pokaždý, tak by mě zajímalo řím to může být?? potom jak jsou vepředu na koleně vody tři čidla plus vepřeději jedno... potřeboval bych poradit oco se tam jedná za čidla a jedno mi chybí tak kde jej sehnat, dodám foto, jaká čidla myslím, ráno to upnu a ještě rozepíšu lépe problém, ale kdyby mi tu někdo napsal něco na co mrknout byl bych rád... je možné že to je třeba palivovou pumpou?? že sice jde ale málo tlačí???, jiskra atd jde a chytne na 6 válců ale prostě hned zdechne.. díky všem
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
todle dela trebas kdyz to za vahou vzduchu prisava hafo vzduchu falesnyho tak bych zkusil koknout na to ... pak asi by bylo dobry napsat jakej to je typ jetronicu atd 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
takže jaké přesně tam je vstřikování nevím, nicméně sem zkusím naházet fota a třeba to někdo zvás ví
potřeboval bych dle barev zjistit co to je za čidla, které čidlo mi tam chybí a jak sou ty dvě záslepky, proč tam sou?? a to nezapojené má být zapojene??
dále zde je foto motoru celkově :
pokusím se sem nějak dostat video co to dělá....
http://www.youtube.com/watch?v=mihvvz_rdjM - chová se to stejně jak se zapojenám tak odpojeným airboxem..

potřeboval bych dle barev zjistit co to je za čidla, které čidlo mi tam chybí a jak sou ty dvě záslepky, proč tam sou?? a to nezapojené má být zapojene??

dále zde je foto motoru celkově :

pokusím se sem nějak dostat video co to dělá....
http://www.youtube.com/watch?v=mihvvz_rdjM - chová se to stejně jak se zapojenám tak odpojeným airboxem..