Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tlumiče E63
Dally píše:Marda píše:Neví někdo, jaké patří tlumiče na E63 630i? A kde koupit? Našel jsem pouze jediný e-shop, který nabízí BILSTEIN B8. Je to snad jediný výrobce tlumičů na E63???
Co takhle zavolat do jakýhokoliv BMW servisu a objednat si je originál? Do 3 dnů je máš na autě...
To je teda rada. Nevím jaké máš auto a zda servisuješ v BMW, ale víš jaká je marže v BMW servisu u tohoto modelu? Už jsem je sehnal, ty stejné co davá BMW (cca 3000/ks). Vsadím se, že v BMW nebude cena pod 10.000/ks. Kdybych byl lempl a neuměl si to vyměnit sám, tak neřeknu, ale takhle zaplatit několikanásobně víc je nesmysl.
Marda píše:Dally píše:Marda píše:Neví někdo, jaké patří tlumiče na E63 630i? A kde koupit? Našel jsem pouze jediný e-shop, který nabízí BILSTEIN B8. Je to snad jediný výrobce tlumičů na E63???
Co takhle zavolat do jakýhokoliv BMW servisu a objednat si je originál? Do 3 dnů je máš na autě...
To je teda rada. Nevím jaké máš auto a zda servisuješ v BMW, ale víš jaká je marže v BMW servisu u tohoto modelu? Už jsem je sehnal, ty stejné co davá BMW (cca 3000/ks). Vsadím se, že v BMW nebude cena pod 10.000/ks. Kdybych byl lempl a neuměl si to vyměnit sám, tak neřeknu, ale takhle zaplatit několikanásobně víc je nesmysl.
Tzn. originál E63 BMW díl, nebo "jako" prvovýrobu , nebo druhovýrobu? Protože na E63 specifické origo díly (tlumiče na E63 jsou fyzicky stejné jako E60, ale jinak "naladěné") se mimo klasické kanály prakticky nevyskytují...
Bilstein nabízí svoje varianty, ale pokud chce někdo originál setup, měl by koupit originál díl, ne cokoli, co tam pasuje a radovat se, jak ušetřil...