Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53 3,0i Vzduch podvozek
- vlastnemec
Ahoj mám e53 2004 3.0d, nivo podvozek by měl být stejný, jeden přední měch i stlumičem stojí 15tis přez WinCent orig. BMW (druhovýroba se nedělá), jinak nejlevněji v BMW 18tis v Ostravě mě řekli 20tis a kámoš se ptal tam kde jezdí na servis že oba s praci min 70tis. Zadní nevím nechám se překvapit.
Nivo je perfektní, ale musí fungovat. Jinak jak Ti odejde jeden kup oba najednou do týdne max měsíc rupne druhej.
Jinak výrobce je delphi je to stejné jako LandRover maj stejné podvozky, našel jsem ve státech repasy za poloviční ceny s doživotní zárukou, ale nechtěl jsem čekat tak dlouho až dojdou.
Hodně štěstí ať dlouho vydrží.
Nivo je perfektní, ale musí fungovat. Jinak jak Ti odejde jeden kup oba najednou do týdne max měsíc rupne druhej.
Jinak výrobce je delphi je to stejné jako LandRover maj stejné podvozky, našel jsem ve státech repasy za poloviční ceny s doživotní zárukou, ale nechtěl jsem čekat tak dlouho až dojdou.
Hodně štěstí ať dlouho vydrží.