vsem MOC DIKY
  vsem MOC DIKYProzkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	X5 E53 spotreba
- 
				ajfel
- Klubové ID: 321
4.4i dalkova po dalnicich v uplnem poklidu neco pres 13l..
mesto - ja 17, zena 19 ...
kdyz clovek jezdi okresky tak nejak normlane s obcasnym predjizdenim, tak kolem 15 

kazda cesta je jina, VZDY zalezi na noze ... a na chuti na to obcas slapnout (ktera se tezko kroti )
 )
pres 20 jsem tam jeste na pocitaci nevidel ....

mesto - ja 17, zena 19 ...
kdyz clovek jezdi okresky tak nejak normlane s obcasnym predjizdenim, tak kolem 15

kazda cesta je jina, VZDY zalezi na noze ... a na chuti na to obcas slapnout (ktera se tezko kroti
 )
 )pres 20 jsem tam jeste na pocitaci nevidel ....

- 
				ajfel
- Klubové ID: 321
to je pak mazec, s X5 prumer na tak dlouhe trase pres 200km/hsignum píše:Mám 4,4 předface. No.... nevím,ale při 100 km/hodinu na tempomat Praha-Liberec 10,3) Pod 10 jsem na palubáku neviděl. Naopak 21,5 jsem tam měl na trase Praha-Brno pod hodinu... Jinak palubák průměr 15,6 l/100km , ale v realu trošku víc. To je moje zkušenost.
 to se divim, ze ta spotreba byla celkem nizko ...
 to se divim, ze ta spotreba byla celkem nizko ...asi uplne prazdna cesta, co?
 na to nemivam stesti
 na to nemivam stesti 
u nas neni zadna rovna dlouha cesta, kde bych vydrzel jet 100km/h konstantne

- 
				Ivo
- Klubové ID: 2253
- Kontaktovat uživatele:
No ono ale Liberec Praha také není rovná cesta, mezi Libercem a Turnovem je to kopcovité!!!!ajfel píše:to je pak mazec, s X5 prumer na tak dlouhe trase pres 200km/hsignum píše:Mám 4,4 předface. No.... nevím,ale při 100 km/hodinu na tempomat Praha-Liberec 10,3) Pod 10 jsem na palubáku neviděl. Naopak 21,5 jsem tam měl na trase Praha-Brno pod hodinu... Jinak palubák průměr 15,6 l/100km , ale v realu trošku víc. To je moje zkušenost.
to se divim, ze ta spotreba byla celkem nizko ...
asi uplne prazdna cesta, co?na to nemivam stesti
u nas neni zadna rovna dlouha cesta, kde bych vydrzel jet 100km/h konstantne
- Joshuax
- Klubové ID: 2833
- Kontaktovat uživatele:
A co etanol 85 ? Uz jste to nekdo zkousel ? Prej na to jezdi lidi bezne bez urpavy motoru, ale sviti kontrolka motoru, coz asi neni ta spravna cesta. 
Ja jsem ted koupil jednu starsi X5tku a chystam se prave na rechip na pouziti tohoto paliva.
Cena 27Kc/litr je bez ztraty na vykonu (oproti LPG) velkym lakadlem. Cena za upravu jednotky se taky pohybuje jinde, nez pri prestavbe na plyn, nehlede na to, ze neprijdete o nahradni kolo a nemate v kufru natlakovanou bombu 

Dle kamarada z BMW jsou ty motory na to uzpusobene (takze by to nemelo rozezrat nic po ceste v palivove soustave) a udajne by snad mohl od nemcu dostat nejaky soubor primo ke konkretnimu vozu, kde se da prave prenastavit auto na provoz na ethanol 85.
Pokud s tim teda nekdo mate zkusenost, sem s tim

Ja jsem ted koupil jednu starsi X5tku a chystam se prave na rechip na pouziti tohoto paliva.
Cena 27Kc/litr je bez ztraty na vykonu (oproti LPG) velkym lakadlem. Cena za upravu jednotky se taky pohybuje jinde, nez pri prestavbe na plyn, nehlede na to, ze neprijdete o nahradni kolo a nemate v kufru natlakovanou bombu

Dle kamarada z BMW jsou ty motory na to uzpusobene (takze by to nemelo rozezrat nic po ceste v palivove soustave) a udajne by snad mohl od nemcu dostat nejaky soubor primo ke konkretnimu vozu, kde se da prave prenastavit auto na provoz na ethanol 85.
Pokud s tim teda nekdo mate zkusenost, sem s tim

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i

ex E53 3.0i