Tak jedno z tech dvou bylo spatne.Musel jsem stejne do BMW na serizeni svetle vysky vozu a na diagnostiku.Ta zavada se musela vymazat.Jinak OK.Stoji to komplet 4000kc.
snímač výšky stojí 2.145,- Kč, deset minut práce je výměna a 5 minut práce smazání chyb. Nastavit světlá výška vozu, pokud se nehýbalo s hodnotama té předchozí se nemusí. Po vymazání chyb se vrátí na původní hodnoty.
Chápu to správně, že když mám snímač vyměněnej tak dokud nenechám vymazat chybu tak mi to správně nebude fungovat? Koupil jsem to již s chybou na nivu a předchozí majitel tvrdil, že čidlo je vyměněné, ale ještě to nebylo na vymazáni chyby. Zdá se mi že je auto vzadu nějak vysoko
Na diagnostice to hlásí pravé čidlo, ale to mělo být údajně vyměněný původním majitelem. Chci zkusit proměřit kabely k čidlu, ale nevím kde je ŘJ na nivo. Nevíte náhodou někdo????
Koupil jsem to už s chybou na nivelaci, původní majitel údajně vyměnil čidlo na nivelaci, ale nenechal vymazat chybu v řídící jednotce. Bohužel po výmazu chyby opět naskočí zpět, takže závada bude asi někde jinde