Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

stabilizator

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Greg
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Greg »

na z3 M by mel byt podvozek z e36 M. nasel jsme jeste po predchozim majiteli ustipnutou pravou predni tycku stabilizatoru. objednal jsem origo podle winka, dovezl do serviru ale ejhle, byla o cca 5 cm delsi nez ta ustipnuta. v bmw mi pak rekli ze zadnou podobnou nemaji ani ve skladu ani v pc. Na tom stabu co se ustipnul byl jediny napis "optimal" coz vypada na nejakou repliku. Spodni tyc stabilizatoru je HR, objednal jsem si tety dve tycky co se dodavaji primo od HR, jenze ejhle opet, jsou uplne stejne dlouhe jako ta origo M a bohuzel nedaji se tam v mestnat. tycky stabilizatoru jsou nahore prisrubovane k tlumicum, ty jsou od firmy KW a misto pro uchyceni je hned pod ukoncenim zavitu pro napinani pruziny...

Proto se chci zeptat jeslti nekdo nemate tuseni jestli muzou byt tycky kratsi kvuli tlumicum a kde pak takoveto tycky sehnat? predem diky za kazde info...
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

bezne se to zkracuje, proste podle te dobre zkrat tu novou, tzn. vyriznes prebyvajici kus tycky a svaris (tu cast s kloubem samo chlad mokrym hadrem nebo mej ponorenou ve vanicce s vodou)
“Ability is what you're capable of doing.”
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jandy »

Pokud mě paměť neklame tak Z3 má podvozek z compacta, což je zkrácená verze e36, ale origo bmw by měli mít dostupný náhradní díl. I když teď sem musel vysvětlovat paní v Synotu ve Zlíně co jsou to prachovky, tak jestli to není stejný případ u tebe.
Greg
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Greg »

Jandy píše:Pokud mě paměť neklame tak Z3 má podvozek z compacta, což je zkrácená verze e36, ale origo bmw by měli mít dostupný náhradní díl. I když teď sem musel vysvětlovat paní v Synotu ve Zlíně co jsou to prachovky, tak jestli to není stejný případ u tebe.

z3 ma podvozek z kompakta, z3 M ma ale podvozek z e36 M... navic hledali nahrandi dily i podle vyrobniho cisla auta, takze tma chyba urcite nebude...
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jandy »

V tom případě vlastní úprava, já to tak musím dělat furt, mě pasuje máloco..... :wink:
Odpovědět