na z3 M by mel byt podvozek z e36 M. nasel jsme jeste po predchozim majiteli ustipnutou pravou predni tycku stabilizatoru. objednal jsem origo podle winka, dovezl do serviru ale ejhle, byla o cca 5 cm delsi nez ta ustipnuta. v bmw mi pak rekli ze zadnou podobnou nemaji ani ve skladu ani v pc. Na tom stabu co se ustipnul byl jediny napis "optimal" coz vypada na nejakou repliku. Spodni tyc stabilizatoru je HR, objednal jsem si tety dve tycky co se dodavaji primo od HR, jenze ejhle opet, jsou uplne stejne dlouhe jako ta origo M a bohuzel nedaji se tam v mestnat. tycky stabilizatoru jsou nahore prisrubovane k tlumicum, ty jsou od firmy KW a misto pro uchyceni je hned pod ukoncenim zavitu pro napinani pruziny...
Proto se chci zeptat jeslti nekdo nemate tuseni jestli muzou byt tycky kratsi kvuli tlumicum a kde pak takoveto tycky sehnat? predem diky za kazde info...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
stabilizator
-
- Kontaktovat uživatele:
Jandy píše:Pokud mě paměť neklame tak Z3 má podvozek z compacta, což je zkrácená verze e36, ale origo bmw by měli mít dostupný náhradní díl. I když teď sem musel vysvětlovat paní v Synotu ve Zlíně co jsou to prachovky, tak jestli to není stejný případ u tebe.
z3 ma podvozek z kompakta, z3 M ma ale podvozek z e36 M... navic hledali nahrandi dily i podle vyrobniho cisla auta, takze tma chyba urcite nebude...