Dobrý den,
prasklul mě řemen jak pohání klima kompresor. má ještě na něco vliv?? pohání ještě něco jiného?? můžu stím zajet do servisu nebo raději stím nejezdit??
moc díky za radu
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
prosím o info M5 E34 prasklý řemen
bob píše::wink: ahoj . jezdit s tim asi muzes . jen nebude chodit klima ,ale lepsi je si dojit koupit za 300 remen a jednim povolenim napinaku ho tam dat.. je to prace na 7 minut .
Déky za info,
po té co jsem se informoval v servizu mě bylo řečeno že ještě pohání čerpadlo předehřátého vzduchu z motoru který jde do katalizátoru který má ve studenných startech předehřívat katalizátor pro delší živostnost. ale také mě řekli že u tak straého auta je to celkem jedno

takže je v pohodě vyměněný a funguje super dál

-
- Kontaktovat uživatele:
Peber píše:bob píše::wink: ahoj . jezdit s tim asi muzes . jen nebude chodit klima ,ale lepsi je si dojit koupit za 300 remen a jednim povolenim napinaku ho tam dat.. je to prace na 7 minut .
Déky za info,
po té co jsem se informoval v servizu mě bylo řečeno že ještě pohání čerpadlo předehřátého vzduchu z motoru který jde do katalizátoru který má ve studenných startech předehřívat katalizátor pro delší živostnost. ale také mě řekli že u tak straého auta je to celkem jedno![]()
Tento remen jsem sundal sam.To predehrivani vzduchu je jen kvuli emisim, o nejakem vlivu na zivotnost katu jsem jeste necetl a ani na emisich nepocitil.

psena píše:Peber píše:bob píše::wink: ahoj . jezdit s tim asi muzes . jen nebude chodit klima ,ale lepsi je si dojit koupit za 300 remen a jednim povolenim napinaku ho tam dat.. je to prace na 7 minut .
Déky za info,
po té co jsem se informoval v servizu mě bylo řečeno že ještě pohání čerpadlo předehřátého vzduchu z motoru který jde do katalizátoru který má ve studenných startech předehřívat katalizátor pro delší živostnost. ale také mě řekli že u tak straého auta je to celkem jedno![]()
Tento remen jsem sundal sam.To predehrivani vzduchu je jen kvuli emisim, o nejakem vlivu na zivotnost katu jsem jeste necetl a ani na emisich nepocitil.
bylo mě tak tak řečeno