Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

prosím o info M5 E34 prasklý řemen

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Peber

#1 Příspěvek od Peber »

Dobrý den,

prasklul mě řemen jak pohání klima kompresor. má ještě na něco vliv?? pohání ještě něco jiného?? můžu stím zajet do servisu nebo raději stím nejezdit??

moc díky za radu
bob
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bob »

:wink: ahoj . jezdit s tim asi muzes . jen nebude chodit klima ,ale lepsi je si dojit koupit za 300 remen a jednim povolenim napinaku ho tam dat.. je to prace na 7 minut .
Peber

#3 Příspěvek od Peber »

bob píše::wink: ahoj . jezdit s tim asi muzes . jen nebude chodit klima ,ale lepsi je si dojit koupit za 300 remen a jednim povolenim napinaku ho tam dat.. je to prace na 7 minut .

Déky za info,

po té co jsem se informoval v servizu mě bylo řečeno že ještě pohání čerpadlo předehřátého vzduchu z motoru který jde do katalizátoru který má ve studenných startech předehřívat katalizátor pro delší živostnost. ale také mě řekli že u tak straého auta je to celkem jedno :-)

takže je v pohodě vyměněný a funguje super dál :-)
psena
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od psena »

Peber píše:
bob píše::wink: ahoj . jezdit s tim asi muzes . jen nebude chodit klima ,ale lepsi je si dojit koupit za 300 remen a jednim povolenim napinaku ho tam dat.. je to prace na 7 minut .

Déky za info,

po té co jsem se informoval v servizu mě bylo řečeno že ještě pohání čerpadlo předehřátého vzduchu z motoru který jde do katalizátoru který má ve studenných startech předehřívat katalizátor pro delší živostnost. ale také mě řekli že u tak straého auta je to celkem jedno :-)

Tento remen jsem sundal sam.To predehrivani vzduchu je jen kvuli emisim, o nejakem vlivu na zivotnost katu jsem jeste necetl a ani na emisich nepocitil. :)
Peber

#5 Příspěvek od Peber »

psena píše:
Peber píše:

Déky za info,

Tento remen jsem sundal sam.To predehrivani vzduchu je jen kvuli emisim, o nejakem vlivu na zivotnost katu jsem jeste necetl a ani na emisich nepocitil. :)

bylo mě tak tak řečeno
Odpovědět