Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M5 e39 rozvody

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
othalla
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od othalla »

Panove potrebuju poradit jak je na tom e39 s rozvodama. Poridil jsem si jeden kousek rv 2001 najeto 120 tkm a v bazaru mi prodejce tvrdil ze rozvody resit nemusim, to same me rikali nekteri mechanici, nekdo rika nemusim menit, nekdo az se ozvou, nekdo rika musim pri 120-130 tkm muze mi prosim teda nekdo napsat jak to tedy vlastne doopravdy je?
othalla
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od othalla »

samozřejmě jde o M5 e39
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Leveler »

Má to řetěz takže si stím nemusíš lámat hlavu.Někdo má najeto třeba 300tkm a řetěz je furt hezky tichej..Klidně vydrží i půl mega než se ozve.To by si poznal takže bud v klidu:)
Diablo330Ci

#4 Příspěvek od Diablo330Ci »

Taky jsem to cetl ve clanku (viz nize) kde pisou :
Velká prohlídka ve 120 tisících km obnáší výměnu rozvodových řetězů a vyjde na několik desítek tisíc korun.

http://www.autoweb.cz/starsi-auta-recen ... m5-e39/154

Obvolal bych Kabátníka a BMW servisy protoze to za podelanej motor nestoji.I jsem koukal a Ty retezy nejsou nic draheho!
Jo jasne u normalniho auta se neresej rozvody retezem nez se ozvou ale tady bych si to radsi zjistil.Proste at Ti reknou co obnasi prohlidka v 120-130tis.Pak dej vedet zajima me to!
Odpovědět