Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Komplet přelakováni Auta

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Karbec

#1 Příspěvek od Karbec »

Chtěl bych se zeptat kolik přibližně stojí přelakovaní komplet auta..klasicka metalíza...díky
marko1
Klubové ID: 2435

#2 Příspěvek od marko1 »

já jsem minulej rok lakoval e36ku na dakargelb 3vrstvy barvy 2 vrstvy laku a dohromady mě to stálo 24 000. Samotná barva stálo 6500 a zbytek padl na lak, plníč, kit a práce. A to budeš stříkat na jinou barvu než máš ted, nebo stejnou? Jestli budeš stříkat na stejnou co máš ted tak aspon ušetříš barvu na motorovým prostoru, kufru a vnitřku dveří
Karbec

#3 Příspěvek od Karbec »

Ze stribrné na černou...oo tak 24tis je pálka čekal jsem 10k..
marko1

#4 Příspěvek od marko1 »

já jsem dal zhruba 10 000 jenom za barvu, lak, plnic a kit. Záleží jakou kvalitu budeš kupovat a potom záleží kdo ti to bude stříkat já jsem dál zhruba 14 000 za lakírníka, ale byla to perfektní práce, hrál si stím skoro měsíc
fidzi
Klubové ID: 1461
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od fidzi »

Karbec píše:Ze stribrné na černou...oo tak 24tis je pálka čekal jsem 10k..
:lol: :lol: :lol: Jinak 24000 je docela fajnová cena. Pokud se to dělá opravdu celé, tzn. naprosto kompletní změna barvy vč. mot. prostoru atd., tak počítej tak 2x tolik :wink:
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Bohhy »

Kamrad si auto pod lak pripravoval sam, lakyra jen prisel zalepil prinesl si barvu nalakoval a vzal si za to 12000. S pripravou by to bylo taky kolem tech 25000, to je asi tak to minimum, aby to aspon trosku za neco stalo.
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xSAFA »

Ty brďo neblázni... 8) 25 tis je naprostý minimum a pokud by to mělo být i s odsrojením a přípravou tak si troufám říct, že za ty prachy bude výsledek spíše hodně podprůměrnej pokud teda najdeš vůbec někoho kdo se do toho pustí... Ono není lakovna jako lakovna, za kvalitu se prostě platí a u laku to platí obzvlášť. Cenu ti taky ovlivní případná karosařina a přípravné práce, které se odvíjí od toho jestli bylo auto v minulosti opravované a jak moc si s tím někdo vyhrál. Navíc ta změna barvy tu cenu taky docela zvedne, je to práce a taky barva navíc. Jsem názoru (teď už), že než nechat auto lakovat někde za co nejmíň peněz tak to ho raději nelakovat vůbec. Dneska lakuje každej Pepa ale dobrého lakýrníka aby člověk pohledal a když ho najde tak určitě nebude dělat celolak za 10tis... Záleží ale co s autem plánuješ jestli je to jen nalakovat, udělat trochu parády a poslat auto dál tak bych volil nějaký kompromis mezi cenou a kvalitou ale pokud plánuješ auto nechat a dál si ho mazlit tak bych si určitě připlatil. Každopádně za celolak i s vnitřkama a s přípravou bych počítal alespoň těch 30tis aby to nějak vypadalo.... ;)
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od MattyX Moderátor »

ono je taky asi dobry uvest co to je za auto :lol: lakovat sedmu nebo tricu je rozdil :lol: ale pocitam ze to bude asi ta e36 co mas v avataru :) kazdopadne kamarad me nechcval lakovat veci u lakose tadyk za brnem , prace fakt pekna a delal i komplet tricu sedan , vnitrek , venek , motorovej prostor sevsim za 21 tisic a prace spica :) cena je bez odstrojovani ;) jen za prace co se tyka pouze pripravy na lakovani a samotny lakovani ;) kazdopadne novej lak je nekdy jak za trest pak tam hledas kazdou odreninku , nekdy je lepsi to nechat tak jak to je :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Karbec

#9 Příspěvek od Karbec »

Jo s avataru..no tak budu muset počkat asi 3výplaty aspon a do tech 25tis se snad vlezu..a nevíte někdo o dobré lakovně okolo Brna?..
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Karbec píše:a nevíte někdo o dobré lakovně okolo Brna?..
MattyX píše:....veci u lakose tadyk za brnem...
:?: :lol: :lol:

jinak kontaktuje uzivatele s nickem Zave ;) ma lakovnu přímo v přízřenicích lakuje taky moc pěkně a za dobrej peníz a zařídil by ti to komplet ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
marko1

#11 Příspěvek od marko1 »

mattyx má pravdu novej lak je akorát na vztek, já už bych do toho podruhý nešel, akorat seš pak nasránej kvůli každýmu kamínku. pokud to nemáš v nějakým dezolátním stavu tak se na to vykašli
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#12 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

marko1 píše:mattyx má pravdu novej lak je akorát na vztek, já už bych do toho podruhý nešel, akorat seš pak nasránej kvůli každýmu kamínku. pokud to nemáš v nějakým dezolátním stavu tak se na to vykašli
nevim proc by mel byt novy lak na nasrani kdyz chces mit neco krasneho.... :roll:
marko1

#13 Příspěvek od marko1 »

GeorgosAc píše:
marko1 píše:mattyx má pravdu novej lak je akorát na vztek, já už bych do toho podruhý nešel, akorat seš pak nasránej kvůli každýmu kamínku. pokud to nemáš v nějakým dezolátním stavu tak se na to vykašli
nevim proc by mel byt novy lak na nasrani kdyz chces mit neco krasneho.... :roll:
to jo ale pokud mas to auto na kazdodeni jezdeni, tak se škrábancům nevyhneš a na novým laku tě to potom víc mrzí. Pokud máš libovku jenom na víkend tak potom, ale na každodení ježdění se to nevyplatí
Karbec

#14 Příspěvek od Karbec »

MattyX píše:
Karbec píše:a nevíte někdo o dobré lakovně okolo Brna?..
MattyX píše:....veci u lakose tadyk za brnem...
:?: :lol: :lol:

Hodně vím kde je to u Lakoše v Brně :lol: :roll: ....Jinak díky kluci :wink:
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Zave »

Jestli chces tak neni problem, ale 10tis.... to asi nebude :-) kazdopadne cena bude vyrazne lepsi jak kdekoliv jinde :)
Tak pokud budes chtit neco resit, dej vedet, muzem dat rec ;-)
ironpipi

#16 Příspěvek od ironpipi »

Pokud nemáš v plánu si auto nechat dalších 10.let a máš ho pro každodenní ježdění, tak jsou to celkem vyhozený prachy. Prodejní cenu auta to nijak nezvýší a akorát budeš pak nasranej, když objevíš, kde jakej novej škrábaneček...
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lion »

Uplně normální cena, řekl bych i hodně dobrá pokud je to kvalitně udělaný. Já měl před cca 6 lety dělanej celolak na předešlém autě (BMW E36 Sedan) a cena celolaku byla za 15 000,-Kč a to sem si ještě vše odstrojil sám. :wink:
Kail
Klubové ID: 1612

#18 Příspěvek od Kail »

Sakra kam na ty ceny chodíte???Já jsem se minuej rok ptal tady okolo co by kdo chtěl za celolak (nechtěl jsem ani měnit barvu,jen zvenku stříknout) a každej na mně 40 000kč atd.,nejlevněji jsem sehnal za 32tis a to ještě říkal když tam nebude moc práce.Samozřejmně jsem říkal že si to odstrojím sám...
Nakonec jsem si nechal nalakovat jen předek a stálo to 11tis. :roll:...
Kdyby to někdo udělal za 25tis tak jsem se tenkrát ani nerozmýšlel...
mequi

#19 Příspěvek od mequi »

Já platil za celolak v roce 08 30000kč a to jsem si auto odstrojoval sám. A kvalita lakování ok, jen ta příprava pod lak byla nah..no! :mad: Jak tady kluci píšou, není lakovna jako lakovna.
honzibmw
Klubové ID: 1257
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od honzibmw »

mequi píše:Já platil za celolak v roce 08 30000kč a to jsem si auto odstrojoval sám. A kvalita lakování ok, jen ta příprava pod lak byla nah..no! :mad: Jak tady kluci píšou, není lakovna jako lakovna.
kdo ti to v strikal koukam ze jsi z mb?a cena kolem 30tis je oki a odstrojeni neni nikdy v cene
Odpovědět