Jednoho dne jsem se rozhodl že něco udělam s interiérem ve své E36. Tak jsem si přes net objednal folii s imitaci carbonu a pomocí horkvzdušné pistole jsme mi povedlo potáhnot středoví panel, popelník a proužek na polubce a byl jsem mile potešen jak to vypadá skvěle. Tak doufám že se mi povede vihecovat další lidi a pustíte se do něčeho podobnýho
Klobouk dolů Dobrá práce asi hodně piplačka co.
Známej má i karbonový tapeci (samo imitace) a vypadá to hodně dobře (to jen tak pro inspiraci ). Na kolik vyjde ta folie? a jak se s tím pracuje...?
A kde si tu folii kupoval?? já když se díval tak mi to našlo jen za celkem velký love ale to taky byla myslim 200x90cm...
Jestli si vzpomenu o víkendu tak pošlu fotku těch tapeců
no, ja ac presvedcenim nebaslir tohle celkem cenim, libi se mi to, zvlast u tak nudnyho interieru, jakej obyc e36 casto miva.. ale misto toho napisu M3 jsi mohl vycistit spis fleky u spolujezdce
Martinéz píše:no, ja ac presvedcenim nebaslir tohle celkem cenim, libi se mi to, zvlast u tak nudnyho interieru, jakej obyc e36 casto miva.. ale misto toho napisu M3 jsi mohl vycistit spis fleky u spolujezdce
s těma flekama jsem to už koupil a fakt to víc vičistit nejde
Nezkousel jste to nekdo dat z venku auta??? Jen me tak napadlo tim polepit listy kolem auta. Pac ty cerny listy na cernym aute jako zanikaj a neni to ono.
...díky za inspiraci, už to mám taky a vyšlo mě to na 100,- a mám carbon okolo řadičky, na kastlíku před spolujezdcem, na trojuhelníkách co kryji šrouby zrcátek v interiéru a carbonový ledviny ... co nejdřív pošlu fotečky