Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Omezovač 540i
- Storm
Tak tohle by mně také moc zajímalo, mám e34, 540, v BMW v Ostravě mi řekli, že je to napojené na ABS a odpojí se při 250 Km/h elektrika na vstřikovačích a jediný, kdo by to mohl umět zrušit, jsou lidé co čipují auta, tak nevím, dál jsem se nikoho už neptal. Také mi řekli, že BMW na plyn, ten problém nemá, omezovač nemá co vypnout 

opište čísla ECU motoru, budu teď zjišťovat medvídkovi čip do ECU motoru a automatu na 740i tak se vám na to zeptám taky, kupoval jsem takhle čip z německa na svou 750 do ECU EML a byl za 30E plus poštovný, ale bohužel ten člověk co to dělal již není
, ale jeho kamarád to snad ještě dělá, ale bydlí v Tokiu, takže bych to mohl domluvit a potom byste museli nějak vyřídit platbu do japonska a on by vám to poslal, ještě si vzpomínám že ten němčour tenkrát chtěl za 3 čipy pro 750 (2x ECU motor, 1x EML) cca 100E ,čipy byly od Landzer Motorsport nebo tak nějak.

- Storm
540david píše:Dík, a nějaký stránky nebo kontakt?
Kontakt i stránky máš tady, jestli něco zjištíš, poděl se s náma, jak jsem již psal dříve, také mně to zajímá, dík

http://www.bitpower.cz/
kavanda píše:celkem solidní firma,která dělá vše a má i brzdu je bit power
Jeden z majitelů chdil s bráchou do školy,tak vím,že jsou dost schopní, z lidí tahat peníze

zde jedna zkušenost
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... =bit+power
Fugo píše:kavanda píše:celkem solidní firma,která dělá vše a má i brzdu je bit power
Jeden z majitelů chdil s bráchou do školy,tak vím,že jsou dost schopní, z lidí tahat peníze
![]()
zde jedna zkušenost
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... =bit+power
A to jsi byl s tím ve Vrbně pod Pradědem? To mi nějako mrkev nebere.
Fugo píše:kavanda: pokud to bylo na mne, tak já tam nebyl, byl tam můj kámoš, já přeci nemám punto.Mimo jiné ten člověk s tím puntem teď musí koupit "novou" ECU protože ta jeho to nějak nerozdejchala, ale to nemusí (ale může) mít souvislost s bit shit.
Kdybych ty lidi neznal,tak bych se nedivil.Ještě by mě zajímalo jméno toho "ladiče", pokud by to bylo možný(sz).Díky
Mimochodem jejich brzda může tak max sloužit k tomu že změří auto před čipem a po čipu, takže je to vždy akce typu pokus-omyl, přidalo to-nepřidalo to, ale věci jako jsou EGT nemonitorujou, protože pochybuju že by u čipovaného vozu sundavaly svody vrtali do nich díru a montovali EGT sondu. Takže když to shrnu dokaží jako každá jiná čipfirma přehrát soft v ECU ale naladit ECU jak nabízeli tomu klukovi (namalujte mě tu graf jak to chcete) bez měření A/F a EGT atd nedokáží.
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj ja mam chip co odblokuje maximalku a aj upravuje charakteristiku. Mam e34 540i Automat a tam je snimac maximalky na prevodovke lebo som dal diferak s 535 s uzavierkou koli sprintom a slalomu, auto ide potom len 220 a nie 250 a jedine co sa ostalo tocit rovnakou rychlostou je kardan cize cidlo je na prevodovke po cipe ide auto 260 na ten kratky dyferak cize na povodny ide auto 290 a aj tak to pisali na nete