Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Carbonové kapoty

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od CharlitoCZ »

kámoš nabízí zajímavou nabídku, je schopnej udělat cabonový doplňky na auta, dělá to profesionálně, pokud byste měli o podobný věci zájem, tak napište co a na jaký typ auta - na báwa zatim nic nedělal, tak by musel udělat formu, z čehož vyplívá, že by to bylo drahý kdyby měl dělat jen jeden 2 kusy, takže zkuste dát dohromady nějakej seznámek, je schopnej udělat od maličkosti až po věci jako kapoty střechy všechno :wink:
Boldor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Boldor »

Zdar,dělá kámoš taky to potahování karbonem?Myslím to,jak se nalepí tenká vrstva karbonu na kapotu..A kolik by to případně stálo?
Díkes.. 8)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od JFK Čestný člen »

jestli to dela profesionalne tak proc si nezaplati reklamu? :wink: a urcite ma nejaky web ne?
JFK Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Boldor píše:Zdar,dělá kámoš taky to potahování karbonem?Myslím to,jak se nalepí tenká vrstva karbonu na kapotu..A kolik by to případně stálo?
Díkes.. 8)

a to je dobry k cemu?
lupik

#5 Příspěvek od lupik »

JFK píše:
Boldor píše:Zdar,dělá kámoš taky to potahování karbonem?Myslím to,jak se nalepí tenká vrstva karbonu na kapotu..A kolik by to případně stálo?
Díkes.. 8)

a to je dobry k cemu?

kničemu, ale stojí to prachy :lol:
Boldor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Boldor »

Je to prostě origo kapota,která vypadá jako karbonová..Takže důvod bude asi vzhled.. :idea: :wink: Já o tom tolik nepřemýšlím ale mladá by to chtěla na Eclipse. 8)
Jo jinak nějakej kontak nebo odkaz by byl fajn.. 8)
psena
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od psena »

JFK píše:
Díkes.. 8)

a to je dobry k cemu?

Vypada to lehci :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od JFK Čestný člen »

psena píše:
JFK píše:
Díkes.. 8)

a to je dobry k cemu?

Vypada to lehci :D

spis ze majitel je pako :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Boldor píše:Je to prostě origo kapota,která vypadá jako karbonová..Takže důvod bude asi vzhled.. :idea: :wink: Já o tom tolik nepřemýšlím ale mladá by to chtěla na Eclipse. 8)

a co třeba vzít origo kapotu a nechat jenom vyztužení a panty a nechat si vsadit karbon-kevlarovej vnitřek? Zachováš origo otevírání, tuhost a ušetříš asi 30% celkové váhy... Když trváš na origu kapotě... A hlavně: vypadá to hezky :wink: Když už... Tohle mi připomíná jednu věc, tyhlety polepené střechy a kapoty: jakože se navoníš Bossem ale slipy neviděli pračku měsíc, možná dva...
Slid

#10 Příspěvek od Slid »

JFK píše:......... jakože se navoníš Bossem ale slipy neviděli pračku měsíc, možná dva...

:smich2: :cool2: :thumbsup:
Slid

#11 Příspěvek od Slid »

Sem to nějak špatně odmáznul sorry :oops: jakto že tu nemám kurwa upravit jako všude :?:
Boldor
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Boldor »

JFK píše:
Boldor píše:Je to prostě origo kapota,která vypadá jako karbonová..Takže důvod bude asi vzhled.. :idea: :wink: Já o tom tolik nepřemýšlím ale mladá by to chtěla na Eclipse. 8)

a co třeba vzít origo kapotu a nechat jenom vyztužení a panty a nechat si vsadit karbon-kevlarovej vnitřek? Zachováš origo otevírání, tuhost a ušetříš asi 30% celkové váhy... Když trváš na origu kapotě... A hlavně: vypadá to hezky :wink: Když už... Tohle mi připomíná jednu věc, tyhlety polepené střechy a kapoty: jakože se navoníš Bossem ale slipy neviděli pračku měsíc, možná dva...

Osobní zkušenost..? :lol: Hele,zajímavej nápad,ale jak říkám..mojí mladý se asi nebude chtít rozřezávat kapotu na sračky aby mohla někomu zaplatit za vyrobení formy a vršku kapoty,když se to může dát na tu stávající.Zachová se pevnost a těch pár kilo je hovno rozdíl..
Jinak bych se místo pochybných hygienických návyků, dozvěděl něco o cenách toho profíka.. 8)
Boldor
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Boldor »

Slid píše:Sem to nějak špatně odmáznul sorry :oops: jakto že tu nemám kurwa upravit jako všude :?:

Co to meleš chlape..? :roll: Bylo to aspoň k tématu nebo jsi se taky chtěl pochlubit hygienickými návyky? 8)
Slid

#14 Příspěvek od Slid »

Boldor píše:
Slid píše:Sem to nějak špatně odmáznul sorry :oops: jakto že tu nemám kurwa upravit jako všude :?:

Co to meleš chlape..? :roll: Bylo to aspoň k tématu nebo jsi se taky chtěl pochlubit hygienickými návyky? 8)

To víš chyba se vloudila, chtěl jsem pochválit hlášku a mimo ton jsem to blbě odmáznul.....ale omluva je napsána, jinak moje návyky jsou na svém místě... 8)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Boldor píše:
JFK píše:

Osobní zkušenost..? :lol: Hele,zajímavej nápad,ale jak říkám..mojí mladý se asi nebude chtít rozřezávat kapotu na sračky aby mohla někomu zaplatit za vyrobení formy a vršku kapoty,když se to může dát na tu stávající.Zachová se pevnost a těch pár kilo je hovno rozdíl..
Jinak bych se místo pochybných hygienických návyků, dozvěděl něco o cenách toho profíka.. 8)

je tu spousta firem ktere ti to udelaji i tak jak jsem popsal, kazda profi firma ma davno kopita na E36, uz jenom proto ze to auto jezdi leta kopce a okruhy a profik tyto veci dela hlavne pro motorsport, promile prace je pro civilni auta... Takze kdyz o nekom reknes ze je profik a pritom nema formu na kapotu pro E36 tak je to dost divny...:) A s celou kapotou se vejdes do deseti v poho, v mem navrhu mozna jeste niz...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

V tom pripade bych ji nechal uriznout kus karbonovy samolepky... :D
N54 PWR
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od CharlitoCZ »

jé, já si nevšiml, že se tu rozjela debata :oops:
hele, dělá to pochopitelně tak že nechá vlastní rám, panty, nebo to nejnutnější a zbytek plechu hodí to háje a podle toho to vyrobí, pokud chcete jen potéhnout, zvládne to samozřejmě taky, ale to mi přijde celkem nesmysl..
dělá to i podle návrhů, myslim si že je celkem šikovnej, pokud nemáte přesnou představu jak by to mělo vypadat, tak mám to nakreslí, případně doladí..
jinak je možné i z laminátu, dělá taky díly na zakázku, myslim že se s nim dá celkem slušně domluvit :wink:
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od CharlitoCZ »

tady je na něj telefon, kdybyste někdo chtěl..
jmenuje se Ondra (Freak Design)
776 601 850
Boldor
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Boldor »

Díky za kontakt.. 8) Jo pokud to dělá takhle,je to určitě lepší.O tom lepení karbonu na stávající kapotu se debatovalo na E30.cz,někdo to tam nabízel..Ale tohle zní fakt rozumnějc.. :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Kolik je orientační cena za tu předělanou kapotu?
Odpovědět