Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Carbonové kapoty
-
- Kontaktovat uživatele:
kámoš nabízí zajímavou nabídku, je schopnej udělat cabonový doplňky na auta, dělá to profesionálně, pokud byste měli o podobný věci zájem, tak napište co a na jaký typ auta - na báwa zatim nic nedělal, tak by musel udělat formu, z čehož vyplívá, že by to bylo drahý kdyby měl dělat jen jeden 2 kusy, takže zkuste dát dohromady nějakej seznámek, je schopnej udělat od maličkosti až po věci jako kapoty střechy všechno 

Boldor píše:Je to prostě origo kapota,která vypadá jako karbonová..Takže důvod bude asi vzhled..![]()
Já o tom tolik nepřemýšlím ale mladá by to chtěla na Eclipse.
![]()
Jo jinak nějakej kontak nebo odkaz by byl fajn..
a co třeba vzít origo kapotu a nechat jenom vyztužení a panty a nechat si vsadit karbon-kevlarovej vnitřek? Zachováš origo otevírání, tuhost a ušetříš asi 30% celkové váhy... Když trváš na origu kapotě... A hlavně: vypadá to hezky

-
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:Boldor píše:Je to prostě origo kapota,která vypadá jako karbonová..Takže důvod bude asi vzhled..![]()
![]()
a co třeba vzít origo kapotu a nechat jenom vyztužení a panty a nechat si vsadit karbon-kevlarovej vnitřek? Zachováš origo otevírání, tuhost a ušetříš asi 30% celkové váhy... Když trváš na origu kapotě... A hlavně: vypadá to hezkyKdyž už... Tohle mi připomíná jednu věc, tyhlety polepené střechy a kapoty: jakože se navoníš Bossem ale slipy neviděli pračku měsíc, možná dva...
Osobní zkušenost..?

Jinak bych se místo pochybných hygienických návyků, dozvěděl něco o cenách toho profíka..

Boldor píše:Slid píše:Sem to nějak špatně odmáznul sorryjakto že tu nemám kurwa upravit jako všude
Co to meleš chlape..?Bylo to aspoň k tématu nebo jsi se taky chtěl pochlubit hygienickými návyky?
To víš chyba se vloudila, chtěl jsem pochválit hlášku a mimo ton jsem to blbě odmáznul.....ale omluva je napsána, jinak moje návyky jsou na svém místě...

Boldor píše:JFK píše:Boldor píše:Je to prostě origo kapota,která vypadá jako karbonová..Takže důvod bude asi vzhled..![]()
![]()
a co třeba vzít origo kapotu a nechat jenom vyztužení a panty a nechat si vsadit karbon-kevlarovej vnitřek? Zachováš origo otevírání, tuhost a ušetříš asi 30% celkové váhy... Když trváš na origu kapotě... A hlavně: vypadá to hezkyKdyž už... Tohle mi připomíná jednu věc, tyhlety polepené střechy a kapoty: jakože se navoníš Bossem ale slipy neviděli pračku měsíc, možná dva...
Osobní zkušenost..?Hele,zajímavej nápad,ale jak říkám..mojí mladý se asi nebude chtít rozřezávat kapotu na sračky aby mohla někomu zaplatit za vyrobení formy a vršku kapoty,když se to může dát na tu stávající.Zachová se pevnost a těch pár kilo je hovno rozdíl..
Jinak bych se místo pochybných hygienických návyků, dozvěděl něco o cenách toho profíka..
je tu spousta firem ktere ti to udelaji i tak jak jsem popsal, kazda profi firma ma davno kopita na E36, uz jenom proto ze to auto jezdi leta kopce a okruhy a profik tyto veci dela hlavne pro motorsport, promile prace je pro civilni auta... Takze kdyz o nekom reknes ze je profik a pritom nema formu na kapotu pro E36 tak je to dost divny...

-
- Kontaktovat uživatele:
jé, já si nevšiml, že se tu rozjela debata
hele, dělá to pochopitelně tak že nechá vlastní rám, panty, nebo to nejnutnější a zbytek plechu hodí to háje a podle toho to vyrobí, pokud chcete jen potéhnout, zvládne to samozřejmě taky, ale to mi přijde celkem nesmysl..
dělá to i podle návrhů, myslim si že je celkem šikovnej, pokud nemáte přesnou představu jak by to mělo vypadat, tak mám to nakreslí, případně doladí..
jinak je možné i z laminátu, dělá taky díly na zakázku, myslim že se s nim dá celkem slušně domluvit

hele, dělá to pochopitelně tak že nechá vlastní rám, panty, nebo to nejnutnější a zbytek plechu hodí to háje a podle toho to vyrobí, pokud chcete jen potéhnout, zvládne to samozřejmě taky, ale to mi přijde celkem nesmysl..
dělá to i podle návrhů, myslim si že je celkem šikovnej, pokud nemáte přesnou představu jak by to mělo vypadat, tak mám to nakreslí, případně doladí..
jinak je možné i z laminátu, dělá taky díly na zakázku, myslim že se s nim dá celkem slušně domluvit

-
- Kontaktovat uživatele: