Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kapota E46 na E36
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Skoro nic, stačí ti stávající díly. Já to sice nemam ale koukal jsem na udělaný a jsou to jen navařený ledviny na haubně a pak spíš takový doladovačky s kitováním a otevíráním pojistky

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Na 1. pohled vypadají blatníky origo, jen překopaný... Lemy, blinkry
Kapota je taky origo, u e46 facelift je po bocích jakoby dokulata, prostě ne tak rovný linie jak u e36. Je tam udělaná díra pro větrák a možná navařenej čumák na ledviny, no je to celý zbastlený, prostě ala skobčáckej styl... Čumák e36 v M-Paketu je sám o sobě pěknej, asi má někdo pocit že musí mět e46...
Ale je taky možný že to jsou díly na přestavbu e36 na e46-look, jednou jsme se o tom byvili se skobčákama, že se vyrábí blatníky a kapota co pasují jen na e36
Kapota je taky origo, u e46 facelift je po bocích jakoby dokulata, prostě ne tak rovný linie jak u e36. Je tam udělaná díra pro větrák a možná navařenej čumák na ledviny, no je to celý zbastlený, prostě ala skobčáckej styl... Čumák e36 v M-Paketu je sám o sobě pěknej, asi má někdo pocit že musí mět e46...
Ale je taky možný že to jsou díly na přestavbu e36 na e46-look, jednou jsme se o tom byvili se skobčákama, že se vyrábí blatníky a kapota co pasují jen na e36