Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Servis Autoklika Brno
-
- Kontaktovat uživatele:
deda zemrel a otec s autem mel problem naposledy pred dvema lety takze neni proc tam jezdit... olej menime v garazi a sem tam si clovek opravi spoutu veci sam... deda ho poznal jeste kdyz delal v renocaru a od te doby jezdil jen za nim a otec taky... vzdycky auta opravil a rovnou ho zkontroloval jestli neni neco spatne a popr zavolal jestli to chceme spravit, cenu a vsechno. stare dily vzdy vratil tak jak to u nekterych servisu ani neni. nevim jestli s nim nekdy nekdo mel problem ale ja ho muzu doporucit protoze jsem s nim nikdy problem nemel.Trimack píše:A proc tam uz nejezdi, smim-li se zeptat?
Re: Servis Autoklika Brno
Má niekto aj novšie skúsenosti s týmto servisom?
Bol som totiž poškodený pri nehode a asistenčná služba mi doporučila opravu v tomto servise. Síce na štandardný servis chodím do KP Design v Blažovicích, s ktorým som veľmi spokojný, ale väčšinou majú plno a objednávajú na termíny až o 2 týždne. Samozrejme auto chcem mať znovu pojazdné čo najrýchlejšie, takže rozmýšľam o tomto servise, ktorý by mi vedel zobrať auto už zajtra.
Díky za prípadné info.
Bol som totiž poškodený pri nehode a asistenčná služba mi doporučila opravu v tomto servise. Síce na štandardný servis chodím do KP Design v Blažovicích, s ktorým som veľmi spokojný, ale väčšinou majú plno a objednávajú na termíny až o 2 týždne. Samozrejme auto chcem mať znovu pojazdné čo najrýchlejšie, takže rozmýšľam o tomto servise, ktorý by mi vedel zobrať auto už zajtra.
Díky za prípadné info.