auto jsem odvezl do servisu a tam jsme zjistili že je opět turbo KO a k tomu ještě 2 vstřiky.  turbo jsem vzal a šel vyjednat do EUROVRAKU výměnu.  Tam mě blonďatej prodejce řekl že na tyto díly není žádná záruka  a že je jedno jestli mě to vydrží 5let nebo 14 dni...  tak jsem se jen nehorázně nasral a odešel.  myslel jsem si že i na použité věci je ze zákona záruka 6měsíců když jsem to koupil od specializované prodejny na toto zboží. navíc když člověk sleduje jaké množstvé peněz a bez dokladu se tam denně točí, tak o to víc nechápu jejich jednání.
  auto jsem odvezl do servisu a tam jsme zjistili že je opět turbo KO a k tomu ještě 2 vstřiky.  turbo jsem vzal a šel vyjednat do EUROVRAKU výměnu.  Tam mě blonďatej prodejce řekl že na tyto díly není žádná záruka  a že je jedno jestli mě to vydrží 5let nebo 14 dni...  tak jsem se jen nehorázně nasral a odešel.  myslel jsem si že i na použité věci je ze zákona záruka 6měsíců když jsem to koupil od specializované prodejny na toto zboží. navíc když člověk sleduje jaké množstvé peněz a bez dokladu se tam denně točí, tak o to víc nechápu jejich jednání.Podobnou zkušenost má i můj otec, ten tam byl nucen nechat 7tis za čerpadlo, které odešlo, sice mu ho vyměnily, ale to odešlo o 3 týdny později.
Máte podobnou zkušenost?

.
.