dnes jsem se tu na nej ptal.......asi ho nikdo neznal
Nabizel mozna jiz mezi KLUBAKAMA proflaklou 323i coupe za 1900 euro(modra metla protiprokluz, polokuze....)z mobile.de(http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... hlight=323). Toto auto jsem mel v merku take ale po domluve s Killcou a "Efixem" jsem do toho nesel.Druhy den tam auto jiz nebylo.Sesel se tyten s tydnem a narazl jsem na tohoto dovozce.Po telefonatu na jednu 323i n CR se mi ozval jakysi David Zajac, ze 323i ted prodal aze pokud mu napisi co chci tak je scshopen to dotahnout z Nemecka.Druhy den prisel mail a v nem ta sama 323i, ktera byla pred 14 dny prodana.....divne.Ptal jsem se ho na kvalitu a on odpovedel, ze nedovazi zadny smejdy ze bmw rozumi.Dost vyhybyve.Vecer jsem poslal SMS , ze toto auto nechci.......a dovozce odpovedel
cituji"Chlape, pokud vam to mam rict uprimne,ja to tusi ze s vama obchod neudelam.Neberte to ve zlem.Ale podle mne clovek jako vy neni vazny kupec uz podle to co melete o rozbitem motoru(ja se ho ptal jestli mi zaruci ze se mi motor po 2-3 dnech nevysype)Pokud trochu rozumite BMW tak poznate podle zvuku ja mam 18 let BMW tak vim co a jak.Vi byste ho chtel ale nejak vam to nejde.Podle mne jen trapite inzeraty.
Nevim jestli pan dovozce jednal v dobrem umyslu a nasel mi na netu levne bmw v dost dobre vybave a nevedel co je to za shit.A´nebo je to kkovanej hochstapler a podvodnik.Poku je to to prvni tak je mi ho uprimne lito...................Vas nazor??????
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.