Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autoimport Mach ČB ?

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
uwa

#1 Příspěvek od uwa »

Ahoj,

má někdo zkušenosti s tímto importérem, vše se mi tam zdálo ok, ceny právě některé až "divně super" ale že už je na trhu prý dlouho, nemá někdo od této firmy dovezený vůz/zkušenosti? čorky, to teda už vůbec nevypadá, ale aby to nebyly nabouraný auta a u nich "poladěný".. známe čechy :-(

Uwa
surfis
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od surfis »

uwa píše:Ahoj,

má někdo zkušenosti s tímto importérem, vše se mi tam zdálo ok, ceny právě některé až "divně super" ale že už je na trhu prý dlouho, nemá někdo od této firmy dovezený vůz/zkušenosti? čorky, to teda už vůbec nevypadá, ale aby to nebyly nabouraný auta a u nich "poladěný".. známe čechy :-(

Uwa

Co se týče dovozu aut, tak co vím dovážejí auta pouze od dealerů BMW v německu. To se týká předváděcích aut do max. 2 let stáří. Jestliže nabízejí starší auta, tak je to většinou z výkupu protiúčtem od lidí, kteří si berou new auta.

Dvážejí i nová auta. Prý mají dohodu s nějakým dealerem v DE a taky dodací lhůty jsou podstatně rychlejší, než u nás (a daleko příznivější ceny).

Na jejich servis jsem neslyšel zrovna chválu, ale auta mají pěkný.

Viz: http://www.autoimportmach.cz/
uwa

#3 Příspěvek od uwa »

Ahoj, díky za odpověď,

to já vím, říkali mi naprosto to samé.. jde mi o ty nová do 2 let.. jestli to nejsou nějaký bouračky nebo něco takovýho., zvezl jsem se a je to dost špička.. ale u nás jsou lidi šikovný, jen jestli třeba tady někdo nekoupil podobný dovoz od delera z německa a nezjistil za pár měsíců že to je trošku jinak..

Jinak solidní..
svejda_BMW
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od svejda_BMW »

Cus, od tohoto dealera jsem koupil e39 530d M, r.v. 2000. Auto jsem si vybral na zaklade fotek a popisu a musel jsem slozit nevratnou zalohu 50 000,-. Tenkrat to celkove bylo za 480 000,-. Vedel jsem o tom, ze je bourany malinko na LP cast a ze tedy bude prelakovana haubna, blatnik.

Horsi bylo to, ze lak byl narychlo a odflaknutej (lakyrnikovi do toho muselo zaprset). Vyzadal jsem si CEBII, ve ktere bylo napsano, ze auto nikdy nebylo lakovano... Po pul roce jsem zjistil, ze bylo bourany jeste zezadu a zepredu jeste jednou.
Nechal jsem si vymenit svetla za FACE... dali mi tam jety, ale hlavne cely svareny (vareni plastu) z bouracky...

Motorove si stezovat nemuzu, auto jsem koupil pri 145 000, dnes ma najeto 320 000, motor je ok, ale asi za 20-30 000km se chysta turbo. Jinak cely bylo ve velmi peknem stavu, ale to ostatne vetsina z nemecka...

Celkove - uz bych si od nich nic nekoupil, protoze to, ze mi auto najelo bez vetsich problemu 320 000 km neni v dealerstvi.
Odpovědět