Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nečekáná zastávka v Brně-prosím o pomoct

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Nomex
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Nomex »

Jedu si krásně po dálnici z Olomouce do Brna. Všchno je supr. Jak mile jsem věl do městského provozu začala jít teplota rychle nahoru. Tak tak jsem stihl zastavit a auto odstavit mimo silnici. Zhasl jsem to a z víčka už se mi valila pára.:-( Nejsem z Brna takže obrovský problém. Auto jsem nechal schládnout s tím, že musím jít nutně na pohovor ohldně nové práce. Vrátil jsem se cca po hodině, motor ještě teplý(ručička těsně na hranici modré čárky. Dolil jsem odpařenou vodu cca 0.4l(fakt nevím). Auto jsem nastartoval, motor se začal zahřívat¨. Ovšem nepřestal a teplota rostla. Zkusil jsem to ovzdušnit(šroubem u víčka nádrže). Voda z něho neutíkála po chvilcetrocha páry. Jo a ještě to netopí.
Mohlo by se jednat o závadu čerpadla či termostatu?
Jelikož nejsem z Brna a nemohu se tu moc dlouho zdržet(i když je to hezké místo), potřeboval bych aby se mi na to někdo koukl. V pár servisech mi řekly, že nemají čas a nebo že takové závady nedělají. Proto Vás Brnáci prosím o pomoc, kontaktujte mě a podejte nějaký typ na někoho koho znáte a kdo by mi pomohl. Jinak servis BMW a to jim tam raději to auto nechám.

MODEL:
318i, M40, 83kW, sedan, automatická převodovka, klimatizace.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROSÍM POMOC!!!!!!!!
Kontak na mě je 739 136 812, budu vděčný za každou pomoc.
Odpovědět