Za prodej maj jedničku, ale takle se snaží asi v každý prodejně.
Servis zatím hodnotit nemůžu.
no sevis nevim, ale prodejci jsou tam husty. jeste nez byla nova x5 na salone, byli jsme se zeptat kdy ji budou mit a za kolik. Pujcil nam katalog a rek, ze uz berou zalohy 200k na prvni varku. Dva dny nato mi vola, ze jim jeste nedosla ta zaloha a kdyze to teda hodlame zaplatit. Byl fakt neprijemnej a dalo by se rict, ze mi i vynadal co si to dovolujeme chodit k nim aniz bychom hned koupili auto, ktery ani nemaj na salone a nesou schopni rict, kdy vubec nejaky bude....thomaswilliams píše:já teda nevím jak Brňáci....to jsou fakt "osobnosti" všichni z Brna....jsou divní....ale jezdím do Renocaru do Kongresovky v Praze a hodnocení 1AA...a to ještě není všechno ale to až později......překvapení pro členy klubu
čau pokud má táta zájem o novou X6 tak není problém, známý z LBC "HF Group" dokáže bez problému a hlavně se slevousrle píše:takze damy apanove, cerstve zkusenosti s renocarem v praze:
tatovy chcipla sedma a nesla nasartovat. nechal to v renocaru v sevise pac hned vedle ma kancelar a auto nebylo potreba nikam vozit. po trech dnech usilovneho patrani rekli, ze auto je ok a ze bylo potreba vymenit olej a blablabla...ucet 18k celkem. ze mozna starter muze delat problem a ze ho vymenej za 15k plus prace. tak jsme jim to tam nenechali protoze uz nema smysl do toho auta vrazet penize. auto samozrejme zas neslo nastartovat.... nedalo mi to a zavolal jsem jednomu servisakovi a on mi rika, ze je to hovadina, ze starter novej stoji trojku a ze vymena trva pul hodiny. ze to zmakne za 4k s tim ze pro auto prijede a pak ho vrati sam. takze tolik k servisu.
nez nam vratili sedmu sli jsem se podivat do salonu a zeptat se na cenik x6 protoze ji tata chce koupit. na to nam mily prodejce rek, ze nema a at pohledame na internetu, ze uz je tam dlouho atd. zacal delat chytryho a vypravet jak je po tech autech poptavka a ze nejdriv do roka a cena ze je natvrdo dana a blablabla.... v podstate at si trhneme nohou, ze nam prece zadnej cenik neda.... des!
srle píše:no sevis nevim, ale prodejci jsou tam husty. jeste nez byla nova x5 na salone, byli jsme se zeptat kdy ji budou mit a za kolik. Pujcil nam katalog a rek, ze uz berou zalohy 200k na prvni varku. Dva dny nato mi vola, ze jim jeste nedosla ta zaloha a kdyze to teda hodlame zaplatit. Byl fakt neprijemnej a dalo by se rict, ze mi i vynadal co si to dovolujeme chodit k nim aniz bychom hned koupili auto, ktery ani nemaj na salone a nesou schopni rict, kdy vubec nejaky bude....thomaswilliams píše:já teda nevím jak Brňáci....to jsou fakt "osobnosti" všichni z Brna....jsou divní....ale jezdím do Renocaru do Kongresovky v Praze a hodnocení 1AA...a to ještě není všechno ale to až později......překvapení pro členy klubu
OT: tohle se mi stalo teď o víkendu a stačilo na ten drátek co to zavírá nastříkat WDčko.Koby píše:odešla mi na autě nepochopitelná věc - takovej ten cuplík u nádrže, ten odskok. Prostě nedržel už dole