Za prodej maj jedničku, ale takle se snaží asi v každý prodejně.
Servis zatím hodnotit nemůžu.
thomaswilliams píše:já teda nevím jak Brňáci....to jsou fakt "osobnosti" všichni z Brna....jsou divní....ale jezdím do Renocaru do Kongresovky v Praze a hodnocení 1AA...a to ještě není všechno ale to až později......překvapení pro členy klubu
srle píše:takze damy apanove, cerstve zkusenosti s renocarem v praze:
tatovy chcipla sedma a nesla nasartovat. nechal to v renocaru v sevise pac hned vedle ma kancelar a auto nebylo potreba nikam vozit. po trech dnech usilovneho patrani rekli, ze auto je ok a ze bylo potreba vymenit olej a blablabla...ucet 18k celkem. ze mozna starter muze delat problem a ze ho vymenej za 15k plus prace. tak jsme jim to tam nenechali protoze uz nema smysl do toho auta vrazet penize. auto samozrejme zas neslo nastartovat.... nedalo mi to a zavolal jsem jednomu servisakovi a on mi rika, ze je to hovadina, ze starter novej stoji trojku a ze vymena trva pul hodiny. ze to zmakne za 4k s tim ze pro auto prijede a pak ho vrati sam. takze tolik k servisu.
nez nam vratili sedmu sli jsem se podivat do salonu a zeptat se na cenik x6 protoze ji tata chce koupit. na to nam mily prodejce rek, ze nema a at pohledame na internetu, ze uz je tam dlouho atd. zacal delat chytryho a vypravet jak je po tech autech poptavka a ze nejdriv do roka a cena ze je natvrdo dana a blablabla.... v podstate at si trhneme nohou, ze nam prece zadnej cenik neda.... des!
srle píše:thomaswilliams píše:já teda nevím jak Brňáci....to jsou fakt "osobnosti" všichni z Brna....jsou divní....ale jezdím do Renocaru do Kongresovky v Praze a hodnocení 1AA...a to ještě není všechno ale to až později......překvapení pro členy klubu
no sevis nevim, ale prodejci jsou tam husty. jeste nez byla nova x5 na salone, byli jsme se zeptat kdy ji budou mit a za kolik. Pujcil nam katalog a rek, ze uz berou zalohy 200k na prvni varku. Dva dny nato mi vola, ze jim jeste nedosla ta zaloha a kdyze to teda hodlame zaplatit. Byl fakt neprijemnej a dalo by se rict, ze mi i vynadal co si to dovolujeme chodit k nim aniz bychom hned koupili auto, ktery ani nemaj na salone a nesou schopni rict, kdy vubec nejaky bude....
Koby píše:odešla mi na autě nepochopitelná věc - takovej ten cuplík u nádrže, ten odskok. Prostě nedržel už dole